Open Rails - galerie obrázků a videí

PÓŁNOCNA POLSKA / PREMIERA Linia pasażerska: • IC18101: Warszawa Wschodnia - Szczecin Główny (przejazd na odcinku: Paczkowo - Poznań Główny - Szczecin Główny) Lokomotywa jazdy: EP09-007 lub EP07-338 Przewidywany czas wykonania: 240 minut

Poněvač nestíhám, jak bych chtěl, tak zatím pár obrázků a prozradím malinko scénář aktivity, která má celkový hrací čas 13 hodin 23 minut. Odehrává se na trati 321 a je zařazena do GVD 2018, aktivita je určena pouze pro ORCZ, v jiné verzi OpenRails zaručeně fungovat nebude.

Ex 544 Hutník, Návsí - Praha hl.n.
hutnikORCZ001.jpghutnikORCZ002.jpghutnikORCZ003.jpghutnikORCZ004.jpghutnikORCZ005.jpghutnikORCZ006.jpghutnikORCZ007.jpghutnikORCZ008.jpghutnikORCZ009.jpghutnikORCZ010.jpg

Sv 544, který měl odjet do ONJ:
hutnikORCZ021.jpg
Avšak ouha, fíra musí jet vyzvednout porouchaný rychlík do stanice Dobřichovice:
hutnikORCZ022.jpghutnikORCZ023.jpghutnikORCZ024.jpghutnikORCZ025.jpghutnikORCZ026.jpghutnikORCZ027.jpghutnikORCZ028.jpghutnikORCZ029.jpghutnikORCZ030.jpg

Tak Dodo, proč ty červené pozičky?! Pár minut před příjezdem vlaku, v Ostravě Mariánských Horách, se vyskytl "skokan" a rovnou pod Pendolíno Ex 504 směr Praha, tím je trať mezi Svinovem a Hlavním neprůjezdná a 143 sune zpět do Polanky a odtud odjezd do Českého Těšína přes Ostravu Vítkovice a Kunčice, kde staví a cestující v Kunčicích mohou přesednout na náhradní dopravu "pendl", než bude trať průjezdná, který bude "lítat" mezi Ostravou Kunčicemi, Ostravou hlavním, Bohumínem a Karvinou.
Bezruč čeká na odjezd z Polanky směr Vítkovice, Kunčice, Havířov... Těšín:
hutnikORCZ061.jpghutnikORCZ062.jpg
Mimořádné zastavení vlaku v Ostravě Kunčicích:
hutnikORCZ063.jpg
RegioJet táhne šestikolo AWT do Svinova a tam odstupuje pro další RJ z Prahy, na prdelí jede Vectron 193...
hutnikORCZ064.jpghutnikORCZ065.jpghutnikORCZ066.jpghutnikORCZ067.jpg
143jka už opět na své trase v Českém Těšíně, nachystaná k odjezdu do cílové stanice Žilina:
hutnikORCZ068.jpghutnikORCZ069.jpghutnikORCZ070.jpg

Dane, na prvním obrázku, kde je za Dobřichovicemi takové podezdění? Tam nic takového není, maximálně kousek trati na náspu. Nemáš tu fotku z jiného úseku? Mě to jen praštilo do očí, protože jsem tam pravidelně na dráze kdysi jezdil.
Ale jinak, fakt se na mě nezlobte, když už Openrails to umí, nešlo by pohledy ze stanoviště udělat tak, abych si šipkami zvolil jestli chci koukat na trať nebo na čudlíky na pultě. Protože tohle je perspektiva lidských očí. Ale už se opakuji. Prosím, prosím. :) Jen když koukám na Danovy obrázky, ty mi to stále vnucují. Vždyť to nemusí být ani 3D kabina, stačí ty šipky nahoru/dolů. A kdyby byly i vlevo a vpravo jako dřív, proč ne.

stačí ty šipky nahoru/dolů
nebudem robiť kabíny s ktorými sa dá hýbať hore a dole pretože potom by sa zle nastavoval pohľad kabíny voči modelu. Nie mne to takto vyhovuje tak ako niektorým z Vás vyhovuje Praha po starom v tvojej trati. K x5x nemám bočné pohľady tak keď niekto nafotí dorobím. K X6X vyšiel update kde bočné pohľady už sú doplnené ba dokonca je tam zadná stena na ST1 kde sa dajú zapínať aj Batérie.

Mne sa oveľa lepšie hrá keď vidím čo ovládam.
Ale nemám problém robiť od dnes takéto kabíny pre mňa to tiež bude uvoľnenie tam pridať pár ručičiek a maucta. :) Samozrejme nebránim sa takejto polovičnej tvorbe ak to tak chce viac ľudí. No nebudem ani za nič robiť 2 verzie.
cab15x.jpg

Já jsem spokojen s 16:9 kabinami tak, jak jsou teď. Nic bych neměnil. A ten pohled "nahoru a dolů" je dobře vyřešen třeba na Hrbaté pro ORCZ. I když třeba mně osobně by stačily "front" pohledy a když se chci podívat jinam, tak se dá použít "letecký" (klávesy ě, š), nebo home a end pohledy z oken. ;)

Já jsem spokojen s 16:9 kabinami tak, jak jsou teď.
Taktéž, pravý levý mi sice malinko chybí, spíš ten levý, když se potřebuji podívat, kde je třeba bouda u které mám zastavit, ale to je detail. Super by byly zase kapky na oknech, ale to je pracné, jak jsem byl poučen, ale spestření a požitek při jízdě to neskutečně vyzvedne. Ale i tak, ty 151, které jsem zatím projel jsou úžasné.

Back
Nahoře