Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ďakujem... je to klasický skin z fotiek na poľský papierový model a potom je upravovaný kvôli plastičnosti počas stavby rôznymi technikami... viac sa dozvieš na odkaze k stavbe...Pawlik napsal:To je nádhera!!! Mohu se zeptat, jak jsou tvořeny obrysy složitějších tvarových dílů? Je to stará dobrá deskriptiva? Dnes už bych takové věci dělal v 3D CADu v modu podporujícím plechové díly a pak si plochy nechal rozvinout.

David Hájek napsal:...
Co se týče zdroje p.Munzara, dovolil jsem si desku spojů mírně upravit s tím, že napájení impulsního zdroje je zajištěno pomocí napájecího zdroje/desky s transformátory pro trakci (imp.zdroj) a příslušenství. Deska zdroje obsahuje obvody s napětími 12 V stab. DC pro napájení imp.zdroje a 18 V stab. DC i 18 V AC pro napájení příslušenství. Impulsní zdroj pro trakci má svou elektronickou pojistku. Tu jsem zkusil vytvořit i u napájení 18 V DC pro příslušenství. Větev 18 V AC je jištěna klasickou pojistkou na desce. Připouštím, že to bude asi nejslabším článkem zdroje, ale nějak se mi nepodařilo vyšpekulovat jištění obvodu střídavého proudu něčím, co by připomínalo elektronickou pojistku.Holt, bude si třeba dávat majzla na šlusy ve střídavé větvi 18 V.
Kdyby měl někdo zájem o skromnou dokumentaci ke stavbě tohoto zdroje, mohu poskytnout obrazce plošných spojů (program Eagle) a až dokončím popis součátek na fotografiích obou desek, není problém zaslat i je.
David
A navíc zvuky z mojí dílny, to pak člověk zapomene i na MSTSVrbam napsal:Davide, dneska je trend v digitálu. Má to elektronickou pojistku a můžeš ovládat i stojící mašinu, nehledě o funkčních zvucích. Stačí jen dát dekodér do mašiny a cetrála a jede se.![]()
Vrbam napsal:Davide, dneska je trend v digitálu. ...
Jene napsal:Niežeby oné, ale oné... ...
Jene napsal:...Nemboj, nemnaprší... ta dáždnik nosím furt zo sebou![]()