Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Miky945 napsal:Já jsem prostě tvor,který potřebuje pochopit princip. Hodně věcí mě je již jasné,ale přece jen mám v některých věcech jako např. v loko dekodérech zmatek.
...

Třeba jej vláčky zajímat vůbec nebudou, ale například bude hudebně nadaný a bude třeba chtít hrát na violoncelloDavid Hájek napsal:...
Toho Davči si zatím nevšímat. Narodí se až v červenci.![]()
David
David Hájek napsal:...
No a bylo třeba také vyřešit jeden rodinně-organizační zádrhel. Dcérenka chtěla jezdit také, takže bylo třeba patřičně označit "lokomyši"
...
David
Vrbam napsal:...
Nezapoměň, že u digitálu už není nouze o nehodové události, jako najetí na sebe, čelní střety, jízda na obsazenou kolej atd.
...
David Hájek napsal:Vrbam napsal:...
Nezapoměň, že u digitálu už není nouze o nehodové události, jako najetí na sebe, čelní střety, jízda na obsazenou kolej atd.
...
Pravda. A proto máme doma postihy za nehodové události jasně dány. Například po koupání žádné ježdění s Kocourem a hned spát.
David
David Hájek napsal:[... Pak už není strach občas se optat, zda bych si mohl udělat radost i já ...