3D kabiny do Open Rails

Nepletu, 2D kabinu do Kyklopa jsem fotil a dělal osobně, takže vím, co tam je za ovladače.....leda.....byl jsem jen na jednom stanovišti a nevím, zda by si v reálu rozuměly na jedné mašině O-BSE na jednom stanovišti a BS2 na druhém.... ale tuším, že takto to měl dokonce Tatranský orol (pokud si dobře pamatuji návštěvu depozitu MDC ve Vrůtkách)

No tohle BS2 určitě není...tuším jsme to samé fotili s Davidem Hájkem někdy v roce 2006? Petros, máš někde tu fotku, ze které jsi to dělal Ty?

Martens,fotky už bohužel nemám...ale podle něčeho jsem to musel dělat :D Ale jak píše Honza: páka jako páka :D. Byl to takový začátečnický pokus a tak chyby na 100% jsou.

Proč se ptáš ostatních na 5 let starou věc? Vydána nikdy nebyla. Proč nevyužiješ SZ a neoptáš se rovnou autora, kam za tu dobu pokročil?

Proč se ptáš ostatních na 5 let starou věc? Vydána nikdy nebyla. Proč nevyužiješ SZ a neoptáš se rovnou autora, kam za tu dobu pokročil?
Protože je to tydýt, který se ani zeptat neumí. Píše jenom nesmyslné oznamy. Je to nějaké nezralé děcko, které prolézá fórum a snaží se sezobat co nejvíce na hraní.

Kde by som našiel túto kabínu?
Celkem zbytečný dotaz.
Autor toho obrázku o něm prohlašoval před šesti lety, že jsou to jeho začátečnické pokusy o 3D kabiny. Dalších 6 let se neděje nic, kromě docela komického peskování jednoho z tvůrců repaintů. To vzhledem k jeho vlastní tvorbě, resp. oznamů do čeho všeho se pouští, vyznívá opravdu zvláštně.

Zdravím. Dotaz starýho dědka : Jak moc by bylo složité vytvořit digitální rychloměr a hodiny do 3D kabiny podobně, jako je vytvořil kdysi Howky pro kabiny 2D ?

Back
Nahoře