Roman
Pokladník
To se omlouvám....kulica napsal:Roman napsal:.....perfektní model Michala Hekla.
Hekl není Michal.
P.S.: Ono těch autorů modelu je víc, např. Pawlik a nebo já.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To se omlouvám....kulica napsal:Roman napsal:.....perfektní model Michala Hekla.
Hekl není Michal.
Roman napsal:To se omlouvám....kulica napsal:Roman napsal:.....perfektní model Michala Hekla.
Hekl není Michal.
Pokud by Jsi pomohl, bylo by to super. To co tam je použito je taková z nouze ctnost a ani by ten model s nimi nemohl být vydaný, protože nikdo z nás nejsme autory nahrávek a souhlas také nemáme. Nějakou dobu jsem komunikoval s Jackem, dokonce byl i součástí testovací skupiny , ale pak se odmlčel.... Vlastně dodal jen houkačky. Více eventuelně přes SZ nebo pak po e-mailu.David Hájek napsal:Zdravím,
je mi jasné,že se vše teprve tvoří a dolaďuje,ale jakpak to máte se zvuky ? Ten odfuk vzduchu u BP mi příjde trošku "mimo",tak abych jen neremcal,pokusil bych se něco nahrát. Možnosti jsou na strojích řad 111,163 či 363..Možná bych prubnul zvěčnit i zvuky všemožných přepínačů,OBE-1 či voliče směru. Kdyžtak dejte vědět kdo "CZ-SK" zvuky pro RW tvoří a já se mu ozvu.
Děkuji.
David
David Hájek napsal:Kdyžtak dejte vědět kdo "CZ-SK" zvuky pro RW tvoří a já se mu ozvu.
Já jsem se neodmlčel, vývoj pořád sleduji, ale tak nějak nejsem schopný poskytnout kvalitní zvuky, nemám nahrávky, kvůli čemuž nechci ani vydávat balík zvuků pro elektriky do MSTS. Railworks umožňuje použít *.wav soubory v plné kvalitě 44100Hz, což "zvukařův sen", ale prastaré Dejvovy zvuky pro elektriky jsou jen v 11025 Hz. Ty houkačky jsou z berty 751.041, kterou David nahrával, je na tom poznat rozdíl v kvalitě.Roman napsal:Pokud by Jsi pomohl, bylo by to super. To co tam je použito je taková z nouze ctnost a ani by ten model s nimi nemohl být vydaný, protože nikdo z nás nejsme autory nahrávek a souhlas také nemáme. Nějakou dobu jsem komunikoval s Jackem, dokonce byl i součástí testovací skupiny , ale pak se odmlčel.... Vlastně dodal jen houkačky. Více eventuelně přes SZ nebo pak po e-mailu.
V pohodě, když se mi podaří sehnat materiál, nějaké zvuky pošlu.Roman napsal:To je dobře, že to sleduješ.
Jen doufám, že Jsi to nějak špatně nepochopil. Opravdu se nejedná o nějakou ironickou poznámku.
Zbyněk Šemora napsal:Jenomže si myslím, oč je složitější vymakat mašinku, díky novým možnostem, o to je složitější stavět tratě, aby byly na odpovídající kvalitativní úrovni.
Postavit trať na úrovni je pro kolektiv více lidí. Čím víc možností podrobnější zástavby, tím náročnější na čas a trpělivost. Například jen uzel Praha by byl pro jednoho člověka plus modeláře na několik let.