Bude aj 3D vietor ?A navíc s 3D mraky to bude zase vypadat zcela jinak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Bude aj 3D vietor ?A navíc s 3D mraky to bude zase vypadat zcela jinak
Čumím na oblohu 35 let, ale toto bych určil jako podivný Altocumulus neurčitého vzhledu.oblačnosti Cirrocumulus
Jejda, to se vytváří simulátor počasí?Bude aj 3D vietor
Ten mi ukážeš až budu zase v Prešpurku.Bude aj 3D vietor ?
Ne, to jen je v TS201x počasí možné simulovat i tak, že jsou skutečně 3D mraky. Takže to není takové to kreslené planetárium s namalovanou oblohou, ale mezi zdrojem světla (fiktivním sluncem) a pozorovaným objektem (lokomotivou) proplouvají mraky. Je to velice povedené například na Semmeringu nebo v podobně vysoko umístěných tratích. Navíc se mraky pohybují, takže se nasvícení scény skutečně mění během hraní. Stejně tak při průjezdu deštěm dešťové kapky prolétají kolem, jakoby v prostoru. (Zřejmě to někde vzali z leteckého simu.) Taková blbina, no.Jejda, to se vytváří simulátor počasí?![]()
To asi jsem to měl napsat tak, jak jsem to původně zamýšlel ( "takové ty malé roztahané mráčky) a ne hledat pomocí google odborný názevCirocumulus je nádherný mrak
Já se s tím kdysi hrál v MSTS a bohužel co bylo na fotce hezké, zpravidla nestálo po promítnutí na "nebskou báň" za moc.se s tím dá krásně vyhrát
Je to trať 020, na screenech konkrétně dokončená krajina v asi nejkrásnějším úseku okolo Žehuňského rybníka.A co že je to vlastně za trať, prosím?![]()
Já ji také stavět ani nehodlámTakže všetko to čo doteraz Roman postavil je nič a neoplatí sa RW kúpiť.....Až bude Choceň tak až potom to je niečo ? Roman ja by som tú Choceň za takýchto vyjadrení a okolností potom ani nestaval![]()