Train Simulator - obrázky + videa

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna M@ster
  • Datum začátku Datum začátku
Milane, nebudeme to přeci zase rozebírat, jedeme každý na svém a je klid .

Ono nelze spolupracovat, když všichni zúčastnění mají radikálně odlišný pohled na věc. Ono to v takové situaci nejde dost často ani v činnostech, kdy jsou za to dotyční spolupracovníci placeni (myšleno v práci). Na tož, když je to činnost dělaná pro potěší a odreagování. Nejde, nejde. Lidé rozvracejí kvůli malichernostem rodiny a děti to poznamenává na celý život (díky bohu se mě to netýká :)) . Myslím tedy , že nějaké ukončení spolupráce několika osob ve volnočasové aktivitě je to nejmenší zlo ;). Každý jde svou cestou a má své zastánce (myšleno ty, jež si s jejich "výtvory" hrají) a odpůrce.
Podívej na fórum RW. pořád tam všichni do sebe šili. Dnes je tam klid. Jeden příspěvek za týden... A když náhodou nějaký nováček žádá radu, ani není, kdo by mu odpověděl. Asi to tak mělo být ...
Je to jen konstatování faktu. Nic jiného za tím prosím nehledejte .

Je to pekne a solídne spracovaný model Pomaranča, aj so všetkými tými vychytávkami. Odhliadnuc od vzájomných sympatií/nesympatií, dokážem uznať kvalitu druhého, lebo viem, koľko je za tým roboty. Chlapi, máte to pekné, len tak ďalej.

Každý jde svou cestou a má své zastánce (myšleno ty, jež si s jejich "výtvory" hrají) a odpůrce.

Ja si naopak myslím, že drvivá väčšina užívateľov (a teda aj ja) to berieme pekne po poradí. Buď ten mod za to stojí, alebo nie. A Je jedno či je zložitejší, alebo jednoduchší.......

To ostatné si vysvetlil dostatočne a nedá sa nesúhlasiť. Len konštatujem, že je to škoda.

Milane, ale vidíš, jak to je :). Jen bych něco zveřejnil, tak se to rozjede znova na plné obrátky :(. Stačí jen abych byl něčeho spoluautor, natož autor samostatně:). Stojí to mi za to ?
A u té kabiny pro 151 je zajímavě, že na kritiku se reaguje, ale to, že jsem ji, jak model, tak funkce, velmi pochválil, zůstalo bez povšimnutí. Jedna kritická (možná tedy i ironická) věta a je zle. Vše pozitivní zapomenuto a hr do něj :)

Romane , ja osobne si vystačím aj zo svojou radosťou. Nepochybujem, že tú svoju máš tiež. :) Potom to ostatné je už len bonus, ktorí poteší. Ak sa nájde príspevok, ktorí mi nepasuje a ktorí nie je celkom pre moje potešenie, tak keď je možnosť a hlavne chuť a je to niečo konkrétne, tak to skúsim riešiť. Ak nemám chuť tak to ignorujem, ale rozhodne si nenechám zobrať svoju radosť.....Tá je len moja :)

Koukám, že jsem se ukliknul a odpověděl jinam :).
Milane, já mám taky svojí radost z toho co si děláme. Pak stačí jedna nehodná poznámka a je po ní. Nejde o kritiku. Ale o takové pohrdavé zneuctění.
S Honzou nám to prostě vyhovuje jak to je. A věř, že kolikrát mě i brzdí v těch funkcích :).
Jinak ohledně těch objektů můžeš být v klidu. Drtivou většinu dostávají stavitelé přímo, pokud je chtějí. Jen ty návěstidla zatím platí. To je ošemetná věc a jeden to neotestuje. A pak to poslouchat. Co všechno není jak má být :D.
Návěstidla běží na Dušanových skriptech. Ale nepotřebují jích desítky jako ta původní ale momentálně si vystačí se čtyřmi. Ale je to uzpůsobené mým potřebám. Vypustil jsem závislosti posunu a bílá svítí jen pokud je tak nastaven parametr linku :). Nestane se tedy, že pojedeš jako někdy se stávající verzí s vlakem "na bílou" přes celou stanici :). To ale zase nemusí někomu vyhovovat. Je to těžké.... Modely jsou samozřejmě 100% moje :).
Trolej je dostačující stávající :)

V tomto sme potom trochu odlišný. Ja si ju jednoducho nenechám zobrať. Boli časy keď mi to vadilo. Dnes som taký správny flegmoš.......Pikova škola :)

Jen bych rád poznamenal, že model M131.1 jako takový byl vytvořen v roce 2012 pro MsTS, a proto má svoje limity. Do RW se ho povedlo dostat Romanovi o rok později a pak jsme na něj zapomněli. V současnosti má i jakou takous kabinu, ale nečekejte zázraky. Je to opravdu „fousatý“ model.

Při tvorbě modelu nám pomáhal (dodáváním podkladů a fotografického materiálu) Petr Gajdoš ml., který již bohužel není mezi námi :(

Můj model M131.1 pro MSTS je dlouhá léta obsažen v trainsetu u trati BP. Byl to tehdy můj druhý model. Přívěšáky Blm a BDlm taktéž. Rok výroby mezi 2004 a 2006. Mezi nimi jsou taky pěkné skiny od Pikka.

Můj model M131.1 pro MSTS je dlouhá léta obsažen v trainsetu u trati BP.... Přívěšáky Blm a BDlm taktéž. Rok výroby mezi 2004 a 2006. ...

A dodnes stojí za to a byl mi velikou inspirací.

...tento model vypadá krásněji...

To je otázka použitých textur, Miran neměl takové možnosti jako já o deset let později. A navíc jsou toto screeny z jiného simu, graficky vymakanějšího.

Ja sa spýtam tak svojsky (možno to zato aj pôjde do odpadu ), ale musíme sa stále baviť v rovine toto by som chcel v tom a tom sime, lebo to čo máme je také a také.....?

Je na tom niečo zložitého kúpiť si Rw a zajazdiť si s tým ? Všetci máme rovnaké možnosti. Tak sa naučme tolerovať autorov a ich tvorbu pre ten ktorí simulátor......A keď sa s tým zmieriť nechcem,tak sa naučím modelovať a spravím si sám....

Trošku je to už otravné stále to isté čítať dookola.......(zakaždým keď niekto niečo zverejní,tak hneď je tam otázka či by sa nedalo......domyslite si.)

Back
Nahoře