Train Simulator - obrázky + videa

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna M@ster
  • Datum začátku Datum začátku
Milane, nebudeme to přeci zase rozebírat, jedeme každý na svém a je klid .

Ono nelze spolupracovat, když všichni zúčastnění mají radikálně odlišný pohled na věc. Ono to v takové situaci nejde dost často ani v činnostech, kdy jsou za to dotyční spolupracovníci placeni (myšleno v práci). Na tož, když je to činnost dělaná pro potěší a odreagování. Nejde, nejde. Lidé rozvracejí kvůli malichernostem rodiny a děti to poznamenává na celý život (díky bohu se mě to netýká :)) . Myslím tedy , že nějaké ukončení spolupráce několika osob ve volnočasové aktivitě je to nejmenší zlo ;). Každý jde svou cestou a má své zastánce (myšleno ty, jež si s jejich "výtvory" hrají) a odpůrce.
Podívej na fórum RW. pořád tam všichni do sebe šili. Dnes je tam klid. Jeden příspěvek za týden... A když náhodou nějaký nováček žádá radu, ani není, kdo by mu odpověděl. Asi to tak mělo být ...
Je to jen konstatování faktu. Nic jiného za tím prosím nehledejte .

Je to pekne a solídne spracovaný model Pomaranča, aj so všetkými tými vychytávkami. Odhliadnuc od vzájomných sympatií/nesympatií, dokážem uznať kvalitu druhého, lebo viem, koľko je za tým roboty. Chlapi, máte to pekné, len tak ďalej.

Každý jde svou cestou a má své zastánce (myšleno ty, jež si s jejich "výtvory" hrají) a odpůrce.

Ja si naopak myslím, že drvivá väčšina užívateľov (a teda aj ja) to berieme pekne po poradí. Buď ten mod za to stojí, alebo nie. A Je jedno či je zložitejší, alebo jednoduchší.......

To ostatné si vysvetlil dostatočne a nedá sa nesúhlasiť. Len konštatujem, že je to škoda.

Milane, ale vidíš, jak to je :). Jen bych něco zveřejnil, tak se to rozjede znova na plné obrátky :(. Stačí jen abych byl něčeho spoluautor, natož autor samostatně:). Stojí to mi za to ?
A u té kabiny pro 151 je zajímavě, že na kritiku se reaguje, ale to, že jsem ji, jak model, tak funkce, velmi pochválil, zůstalo bez povšimnutí. Jedna kritická (možná tedy i ironická) věta a je zle. Vše pozitivní zapomenuto a hr do něj :)

Romane , ja osobne si vystačím aj zo svojou radosťou. Nepochybujem, že tú svoju máš tiež. :) Potom to ostatné je už len bonus, ktorí poteší. Ak sa nájde príspevok, ktorí mi nepasuje a ktorí nie je celkom pre moje potešenie, tak keď je možnosť a hlavne chuť a je to niečo konkrétne, tak to skúsim riešiť. Ak nemám chuť tak to ignorujem, ale rozhodne si nenechám zobrať svoju radosť.....Tá je len moja :)

Koukám, že jsem se ukliknul a odpověděl jinam :).
Milane, já mám taky svojí radost z toho co si děláme. Pak stačí jedna nehodná poznámka a je po ní. Nejde o kritiku. Ale o takové pohrdavé zneuctění.
S Honzou nám to prostě vyhovuje jak to je. A věř, že kolikrát mě i brzdí v těch funkcích :).
Jinak ohledně těch objektů můžeš být v klidu. Drtivou většinu dostávají stavitelé přímo, pokud je chtějí. Jen ty návěstidla zatím platí. To je ošemetná věc a jeden to neotestuje. A pak to poslouchat. Co všechno není jak má být :D.
Návěstidla běží na Dušanových skriptech. Ale nepotřebují jích desítky jako ta původní ale momentálně si vystačí se čtyřmi. Ale je to uzpůsobené mým potřebám. Vypustil jsem závislosti posunu a bílá svítí jen pokud je tak nastaven parametr linku :). Nestane se tedy, že pojedeš jako někdy se stávající verzí s vlakem "na bílou" přes celou stanici :). To ale zase nemusí někomu vyhovovat. Je to těžké.... Modely jsou samozřejmě 100% moje :).
Trolej je dostačující stávající :)

V tomto sme potom trochu odlišný. Ja si ju jednoducho nenechám zobrať. Boli časy keď mi to vadilo. Dnes som taký správny flegmoš.......Pikova škola :)

Jen bych rád poznamenal, že model M131.1 jako takový byl vytvořen v roce 2012 pro MsTS, a proto má svoje limity. Do RW se ho povedlo dostat Romanovi o rok později a pak jsme na něj zapomněli. V současnosti má i jakou takous kabinu, ale nečekejte zázraky. Je to opravdu „fousatý“ model.

Při tvorbě modelu nám pomáhal (dodáváním podkladů a fotografického materiálu) Petr Gajdoš ml., který již bohužel není mezi námi :(

Můj model M131.1 pro MSTS je dlouhá léta obsažen v trainsetu u trati BP. Byl to tehdy můj druhý model. Přívěšáky Blm a BDlm taktéž. Rok výroby mezi 2004 a 2006. Mezi nimi jsou taky pěkné skiny od Pikka.

Můj model M131.1 pro MSTS je dlouhá léta obsažen v trainsetu u trati BP.... Přívěšáky Blm a BDlm taktéž. Rok výroby mezi 2004 a 2006. ...

A dodnes stojí za to a byl mi velikou inspirací.

...tento model vypadá krásněji...

To je otázka použitých textur, Miran neměl takové možnosti jako já o deset let později. A navíc jsou toto screeny z jiného simu, graficky vymakanějšího.

Ja sa spýtam tak svojsky (možno to zato aj pôjde do odpadu ), ale musíme sa stále baviť v rovine toto by som chcel v tom a tom sime, lebo to čo máme je také a také.....?

Je na tom niečo zložitého kúpiť si Rw a zajazdiť si s tým ? Všetci máme rovnaké možnosti. Tak sa naučme tolerovať autorov a ich tvorbu pre ten ktorí simulátor......A keď sa s tým zmieriť nechcem,tak sa naučím modelovať a spravím si sám....

Trošku je to už otravné stále to isté čítať dookola.......(zakaždým keď niekto niečo zverejní,tak hneď je tam otázka či by sa nedalo......domyslite si.)

Super, to bude rušno na lokálkách! :)
Romane, chystáte taky skriptované ovládání?

Back
Nahoře