Icik
Pomocník strojvedoucího
Tohle se přeci řeší v souboru "carspawn.dat". Tam poslední číslo v závorce vyznačuje jakou vzdálenost vozidla od sebe udržují.nenašel jsem možnost nastavení samotné distance pro vozidla Carsprawn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tohle se přeci řeší v souboru "carspawn.dat". Tam poslední číslo v závorce vyznačuje jakou vzdálenost vozidla od sebe udržují.nenašel jsem možnost nastavení samotné distance pro vozidla Carsprawn

Na takovou blbinu si přišel jak?Číslo na konci zápisu je opakování vozidel oproti ostatním vozidlům.
To si snad umíte vyřešit, ne? Když do toho zasáhnu, budou zas auta stát více metrů dále než měly.Ale my řešíme opačný problém. Silnice jsou většinou šikmo na koleje nebo hodně šikmo. A auta pak stojí skrz šraňky. Pak je nutné přidávat souběžnou fantomovou kolej, aby auta měla větší odstup.
My to mám dávno vyřešené tou skrytou kolejí. Ale já jen nechápu, proč řešit vzdálenost zastavujících aut od závor, když tohle přece není konstanta, ale čím šikmější křížení silnice, tím je nutný větší odstup aut od závor. Za mě, škoda času se tím zabývat. Jsou viditelnější chyby. Například vymyslet nějaký magnet do modelu výložníku sloupu TV, aby se zobrazovaná trolej ve hře vždy sama připnula. Tohle je zatím nejvíc bijící do očí, co kazí požitek ze hry. Tedy pokud někdo nepoužívá statické modely.To si snad umíte vyřešit, ne? Když do toho zasáhnu, budou zas auta stát více metrů dále než měly
To by bylo sice pěkné, ale kdo ví, jestli výložníky lícují s osou kolejnice a s dovolenou klikatostí. Aby pak trolej nelítala mimo a nedejbože sběrač mimo trolej. Ale to neříkám, že se do toho někdo pustí. Spíš jen ať se toho zbytečně nechytáme. Ani nemám představu o tom, co by to znamenalo, kdyby to nelícovalo (např. nutnost přeosazení sloupů).Například vymyslet nějaký magnet do modelu výložníku sloupu TV, aby se zobrazovaná trolej ve hře vždy sama připnula. Tohle je zatím nejvíc bijící do očí, co kazí požitek ze hry. Tedy pokud někdo nepoužívá statické modely.
A to se právě v obloucích nyní děje. Proto by ty sloupy by to mohly usměrnit.nedejbože sběrač mimo trolej