Zbytečná žádost. Stačí si přečíst toto vlákno od začátku, zapojit do práce šedou kůru mozkovou a úspěch tě zaručeně nemine.drew napsal:Ahoj, rád čtu aktuální informace o této krásné trati
.............
Prosím o stručný návod.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbytečná žádost. Stačí si přečíst toto vlákno od začátku, zapojit do práce šedou kůru mozkovou a úspěch tě zaručeně nemine.drew napsal:Ahoj, rád čtu aktuální informace o této krásné trati
.............
Prosím o stručný návod.
Fauny napsal:Zdravím,
chtěl bych poprosit jako naprostý začátečník o radu.
Vždy když jedu z Jihlavy do Brna, tak mě simulátor hned v obvodu vyhybek Jihlavy vyhodí, to samé při jízdě Zastávka u Brna - Jihlava za Třebíčem a v úseku Brno - Jihlava za Střelicemi. Neví někdo, co udělat pro to, aby se to nestávalo?
Děkuji.
Tak si počkej na novou verzi Uniglobalu,pod ním to už nepadá,ale musíš mít staženou opravu trati.Fauny napsal:Stáhl jsem si global, který měl být přímo určený k trati 240, ale problémy neodezněly.
melitopol310 napsal:Zdravím všechny! Prosím, pomozte mi najít auto CSD_Uae_drevo.wag? Je velmi nutné) nemůže najít))