Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Ale tohle jsou základy. Na manipulační koleje vlaky nejezdí, tam jezdí jen posunující díly. Vjezdové návěstidlo má stejně vysoké pruhy, tedy neplatí pro posun a proto není možné na takovém návěstidle zadat znak pro posun na manipulační kolej.

V traťovom úseku Hrušovany nad Jevišovkou - Pravice, jazdia autá cez závory a zastavujú až kus za priecestím.

Přílohy

• pravice.jpg
    pravice.jpg
    406.7 KB · Zobrazeno: 0
Ahoj, Zbyňku jukni na návěstidla v Ústí západ směr Most a vjezdové do Mělníka od Všetat do odbočky. Děkuji

Přílohy

• RunActivity 2023-07-06 20-00-17.jpg
    RunActivity 2023-07-06 20-00-17.jpg
    260.3 KB · Zobrazeno: 0
  • RunActivity 2023-07-06 20-14-07.jpg
    RunActivity 2023-07-06 20-14-07.jpg
    424.2 KB · Zobrazeno: 0
Má pravdu, předsedo.
Mělník, to je právě problém TSRE5 a linkování návěstidel. Pokud se nedají všechny koleje nalinkovat samostatně a následuje hrot další výměny, tak link skočí až na další výměnu.
Ještě že máme MSTS a tam to jde krásně opravit.
Směr Most, tam je to komplikované a asi je problém s rušičkou omezení rychlosti. Nebyla tam také. Ale to jsem moc neřešil, protože kdo by tam jezdil, když to o kus dál končí.
Tedy zatím vyzkoušej vlak pustit na jinou kolej a až se to nahromadí, vydám zase nějakou dílčí aktualizaci.

Tyto aktivity opravit jen tak nejdou. Sice by to šlo, ale stálo by to celé týdny to dát od začátku dohromady. A ten čas opravdu nemám. Den má opravdu jenom 24 hodin. Ne 240, jak by bylo potřeba. :) Tady by se spíš vyplatilo je komplet přepracovat, jako jsem přepracoval Test Lysá, ze které je konečně pořádná aktivita. Původně byla bez traffic. Možná zase přes vánoce nějakou původní aktivitu pro MSTS přepracuji pro Openrails. Ale nic neslibuji, protože mám laťku nasazenou hodně vysoko ohledně stavění tratí. To je priorita. Ale do tohoto vlákna pište jen chyby v trati ne jestli se budou opravovat aktivity. Na to je jiné vlákno. Každý aktivitář má své včetně mě.

Ahoj, pár závad, chybějí 2 návěstidla, jedno na Děčín východ, druhé u 1. nástupiště v Děčíně a nemáš aktivní nástupiště v Kralupech.
Decin vychod.jpgdecin.jpgKrapupy.jpg

Už je to tady, už je to tady. :)
Víš co je průšvih? V TSRE5 je vše OK. Pak to proletím v editoru MSTS a chybová hláška ve stylu duplicitní objekt označení kolejí, zvuku, návěstidla. A dotaz "smazat objekt?" Potvrdím, uložím, kontrola a žádné návěstidlo nechybí, ani označení koleje. V Děčíně východ jsem doplňoval 2 návěstidla od Deteria (vyměňoval) Že by se některé neuložilo? V Děčíně které? Já na tom obrázku nevidím, co chybí. Nemám to zafixováno v paměti.
Kralupy zatím neřeš. Čeká se na odříznutí těch "lokálkových" peronů, abych mohl stanici vůbec dokončit. Tam nemám označené ani nákladní koleje.

Bohužel, další a to odjezdové návěstidlo z druhého nástupiště směr Přelouč v Kolíně na hlavní koleji. Vjezdové návěstidlo do Litomeřic od Mělníka do odbočky.

To to nemůžeš projet pořádně a najednou? :) :) :)
Vy jste pro mě s Danem noční můra. Ale na druhou stranu na tak obrovském projektu, který se už nedá všude uhlídat jsou to ještě přijatelné závady.

Ale k věci. Co máš za problém s návěstidlem v Kolíně. Je nalinkováno správně na všechny větve. Musíš dodat i fotku s problémem.

V Litoměřicích, "má pravdu, předsedo". Jedna odbočka nebyla součástí linku. (Problém TSRE5) Opraveno.

Ja v tom Kolíně nemohu odeslat rychlíky dál, prostě stojí u odjezdového a nehnou se a nic tam před nima není. Zda nebude problém někde za, vyhybka další návěstidlo, dodám, ale až další vejkend. Já jsem udělal změnu v engu a už musím zase od znova. V autodopravě si nemůžeš plánovat volný čas a ten co mám věnuju i jiným věcem. Proto to hlásím se spožděním.

Ale tohle jsem přece opravoval. Dřív za peronem bylo cestové návěstidlo označené jako odjezdové, aby se cestou směr Záboří zrušilo omezení rychlosti návěstidlem. Ale Dan chtěl jet vlevo přes nákladní nádraží a tam mu to nefungovalo. Tak jsem změnil návěstidla na cestová a rušičky omezení rychlosti jsem odebral. Poté už návěstidlo normálně pouští vlaky všemi směry.

Back
Nahoře