Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

A do jiného nádraží se s nákladem vjet dá? Třeba do ranžíru Nymburk. Tam vlaky vždy končí. Pravidla návěstidel jsou přece stejná a za těch 15 let existence aktivity snad už někdo dělal, kdy vlak končí v nějaké stanici :D A jestli to funguje jinde, tak proč by to nefungovalo v Libni?

A ještě jeden problém je, že v OR mi pokud protáhnu cestu vlak nezastaví, poněvač když dám do nákladního vyčkávací bod i bez kódu na stůj, tak stejně nevjede přes to vjezdové od Vysočan.

Takže od Vysočan, Holešovic a Masaryčky jen do těchto dvou kolejí, všude jinde na vjezdu stůj:
liben6.jpg

Od Vysočan se dalo vjet stejně jako od Holešovic, tedy na koleje 23, 21, 20, 22, a 26-38. Z kolejí 28 až 38 na koleje 10 a 12 bez rozdílu.

Ahoj, tak Zbyněk taky nepřišel na to, proč nechtějí vjet vlaky do Libně nákladního, (viz 1. obrázek výš, ty dvy jsou Nymburk, kde to funguje) pokud končí trasa před odjezdovým směr k perónům. Jestli má někdo čas a chuť na to kouknout, třena na to přijde, bylo by to super. V aktivitách je s tím celkem problém.

Ahoj, Zbyňku bylo by dobré u Golčova Jeníkova do vygenerovat terén a v Leštině ti levituje rampa.
Open Rails 2018-12-16 12-32-53.jpgOpen Rails 2018-12-16 12-44-29.jpg

Jestli je to to místo pod Vlkančí, jak se vyjede z lesa a je pravý oblouk opět do lesa (směr G.Jeníkov), tak v MSTS, kde je myslím dohlednost krajiny 2km, to vypadá velmi realisticky. Tam se otevírá ve skutečnosti krajina tak, že je vidět až komín elektrárny Chvaletice. A při obzvlášť dobré viditelnosti (párkrát do roka) jsou za ním vidět i Krkonoše.

Alcapone, co ty za tím volantem kamionu vše nestihneš :D A pak nemají být zácpy na dálnicích, když všichni paří MSTS. :D Šťastné a veselé. :D Zkusím to opravit.

Zbyňku, vydrž, zanedlouho budu chystat k vydání aktivitu s Žabotlamy a budu dělat kontrolu. Bohužel to jde pomaleji. V Srpnu jsem nastoupil do nové práce, dělám na směny a času je strašně málo.

Já jsem to zahodil v pátek odpoledne na plac. Teď se snažím dohonit, to co jsem za rok ztratil.

Pravda, pravda. To už je tam několik let i s návěstidlem. Je tam volno. :)
A kde je nesprávně volno? V Leštině je vše nalinkováno správně. To je potřeba psát konkrétně, jinak opravdu netuším na kterém ze statisíců návěstidel je něco špatně :D
Alcapone: Opraveno, budova ukotvená už správně.

Tak ja nevim, asi bych se na to měl pip.
Lysá směr Stará Boleslav po levé straně.Open Rails 2018-12-29 09-25-50.jpg
Před Poděbradama od Nymburka.
Open Rails 2018-12-29 09-59-29.jpg
A Chlumec, otvírání dveří na druhou stranu. To samé je i v Poděbradech.
Open Rails 2018-12-30 08-36-51.jpg

A ostatní koleje v Chlumci jsou správně? Protože kam se otevírají dveře v editoru nemám šanci poznat. Jak mi posílal připomínky Dan, například jeden 4 kolejný díl, označení na všech kolejích defaultně vlevo, ale v reálu se na každé koleji otevíraly dveře na jinou stranu. Asi záleží na tom, jakým směrem jsem táhl to označení kolejí a to opravdu zpětně nepoznám. Tedy alespoň si myslím.

Back
Nahoře