Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A co takhle odjíždějící traffic, postavené přívěšáky za motor, takhle tam neumístíš nic a navíc, ona ta budova je sice poplatná době, ale máme v trati i horší.íš Dane, ty originální baráčky byly poplatné době vzniku MSTS. Použitelné jako kulisy na pozadí a ne jezdit těsně kolem nich.
Někdy kolem roku 1974/5 jsem tam shodou okolností zažil jízdu vlakem se dvěma M131 a jedním vloženým na exkurzi do Kovolis Hedvikov (Výroba rozvaděčů a brzdičů DAKO a další pneu-bižuterie). Potkali jsme i Hektora se Zetkama.Já vím že to patří úplně jinam, ale z Čáslavi na Třemošnici díky úvrati ve Žlebech jezdili pouze sólo motory a na jednom vlaku z Třemošnice do Čáslavi dva motory, když druhý zatahoval do depa.
Souhlasím, vím když jezdili turisté na pochod okolo Lichnice tak jezdili posílené soupravy M131 + bafik a M152. To bylo kolem roku 83 nebo 84 když Hurvajze střídali kutnohorské OrchestrionyNěkdy kolem roku 1974/5 jsem tam shodou okolností zažil jízdu vlakem se dvěma M131 a jedním vloženým na exkurzi do Kovolis Hedvikov (Výroba rozvaděčů a brzdičů DAKO a další pneu-bižuterie). Potkali jsme i Hektora se Zetkama.![]()
Ono by začátečníkovi neškodilo se seznámít se základními vlastnostmi simulátoru a nemálo návody zde na foru. Vše, co jsi dosud zde psal jako chyby, byly jen tvé chyby mezi židlí a klávesnicí.Pri Velkom Oseku je zablokovaná vrchná cesta, prikladám foto. https://ctrlv.cz/KxLc