Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tady bude vždy problém, poněvač ORCZ zasahuje do návěstidel a po každé aktualizaci to bude muset někdo zkontrolovat. Proto jsem hned na začátku říkal, že to není dobrá cesta. Viz doplněk k ORCZ návěstidla. Tohle vždy opravoval a kontroloval Alcapone. Pokud byl zásah do Sigcfg.dat, tak je věc zcela jasná.Po aktualizaci 95 v Rájci na Blansko odjezdová návěstidla všechna na žlutou.

Otočená návěstidla spolehlivě odhalí MSTS Activity Editor.Prohlížel jsem v editoru červené jehlany a nezdá se, že by se otočily.
Nejenom, mám pocit že i Msts mapper a aji OR track viewerOtočená návěstidla spolehlivě odhalí MSTS Activity Editor.
A jak zasahuje do návěstidel?Tady bude vždy problém, poněvač ORCZ zasahuje do návěstidel a po každé aktualizaci to bude muset někdo zkontrolovat. Proto jsem hned na začátku říkal, že to není dobrá cesta.
Nezasahuje, tady byla chyba někde v kolejích. Problém nastal poté, když jsem vyměňoval výhybky za nové typy. A to vlastně se dělo i jinde. Je to zkrátka někdy složitý. Pak se to opravuje metodou pokus a omyl. Návěstidla jsem kdysi vyměňoval a bylo to to samé. Asi platí zásada, smazat koleje, uložit a až teprve potom pokládat nové, stejně jako u návěstidel. Pak se tohle neděje. A nejlepší je, do již postaveného nevrtat.A jak zasahuje do návěstidel?
Jednoduše, pokud se udělá změna v databázi návěstidel, musí se zkontrolovat soubor Sigcfg.dat, který máš přiložený u ORCZ jako doplňkové soubory, takže, když udělá Zbyněk aktualizaci a někdo stáhne ORCZ, tak to může přebít starším souborem Sigcfg.dat. Takto je to myšleno.A jak zasahuje do návěstidel?
Tak to je jen dobře, Zbyňku, ty jsi stavitel a víš, jestli se zasahovalo, či nikoliv. Já neříkám, že je špatě, že je součástí ORCZ, jen upozorňuji na to, že tohle se musí ohlídat. Třeba předminulý rok, po aktualizaci BP to Joska celé opravoval na slezině v Bratislavě. O to jde.Nezasahuje, tady byla chyba někde v kolejích
Ja se pokusím do budoucna, aby velikost záře byla součástí kódu. I když takhle si to může nastavit každý jak chce. To je jediný zásah do sigcfg.dat.Jednoduše, pokud se udělá změna v databázi návěstidel, musí se zkontrolovat soubor Sigcfg.dat, který máš přiložený u ORCZ jako doplňkové soubory, takže, když udělá Zbyněk aktualizaci a někdo stáhne ORCZ, tak to může přebít starším souborem Sigcfg.dat. Takto je to myšleno.
To nebude vôbec dobré. Sám vieš že každému tie návestidla ukazujú možno troška inak tu žiaru. Záleží ako má nastavený monitor a podobne. Rozhodne nedávať do kódu.. Jedine že by sa dalo manipulovať v Nastaveniach OR s tou žiarou.aby velikost záře byla součástí kódu
To by bylo super, poněvač mně moc ve dne vidět nejdou.. Jedine že by sa dalo manipulovať v Nastaveniach OR s tou žiarou