Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Já hlásím chybějící tabuli před zastávkou Jihlava Bosch-Diesel ve směru od Jihlavy. Nachází se těsně za novým přemostěním tratě z přivaděče na Pávov. Tabule chybí v ORTS (i tady v TSRE5)

Přílohy

• Jihlava2.jpg
    Jihlava2.jpg
    73.4 KB · Zobrazeno: 0
  • Jihlava1.jpg
    Jihlava1.jpg
    92.2 KB · Zobrazeno: 0
Aha. Tak to je divné. Jestli to neudělalo update od Mirana a nemá tam obráceně pivot. Kouknu na to. Ale on mi tenkrát říkal, že je vše totožné. To by pak chtělo prověřit i jinde. Změnil jsem to z důvodu, že na originálech byly chyby na bránách ve vzdálenostech výložníků a tehdy se hodně šetřilo na polygonech, aby to zvládly i slabší počítače. Tedy to zobrazení nebylo ideální. Nyní je tohle šetření už bezpředmětné.

se takto zobrazují výložníky
Tak tohle je hláška k nezaplacení. Ano, po update se u tohoto modelu otočil pivot a není to obráceně jen u Sadské, ale ve 21 čtvercích po celé trati. Tedy jsem musel prohledat a opravovat asi 100km2. :) Ale například v Kolíně osobní jsem ten sloup nenašel.

Tak tohle je hláška k nezaplacení. Ano, po update se u tohoto modelu otočil pivot a není to obráceně jen u Sadské, ale ve 21 čtvercích po celé trati. Tedy jsem musel prohledat a opravovat asi 100km2. :) Ale například v Kolíně osobní jsem ten sloup nenašel.
Ahoj a je opraveno? Takhle se mi po trati fakt jezdit nechce. :) Nicméně, jsem teď stáhl aktualizaci a Zbyňku, nic proti, ale nechápu, když jsi kdysi dělal zvlášť update Trainset, zvlášť aktivity, proč jsi to narval do aktualizace trati všechno dohromady. Vím, že jsi to tady psal, já si věsměs rozbaluju subor bokem. Ale pokud tohle někdo nasmaží přímo do MSTS, tak si přepíše i ladění mašin 751. Je hezké, že jsi si udělal opravy dle tvých představ. Ale třeba já používám ladění na Pikkovy 751 s laděním pro OR od Josefa V., tohle se pak přebije a tak debilně, že ty to máš ve složkách Openrails, kdežto já přímo ve složce modelu. MSTS nehraju, ale víš co se stane? Absolutně to nepoznám, až když spustím ORCZ s daným modelem. Poněvač je to v podsložce, tak uděláš vlastně jakousi duplicitu na tvoje ladění pro OR a je tam 2x na jednu a tu samou Barču. To jen tak pro info. :) Po každé aktualizaci musím tahat z Ulož To, textury, nevím, zda se něco neměnilo. Proč ty velké nedáš přímo do tratě? Kdo má počítač typu 486ka, tak ať si stáhne LowTextury. Nechce se mi platit kredit, za každé nové stahování souboru, když nevím, zda jej potřebuji a nebo je to ten samý starý soubor. A pokud to tahám free, tak to trvá jako prase.

Takhle se mi po trati fakt jezdit nechce.
Stačilo číst zadání. :) Tam je psáno, že pokud mám jiná ladění, tak nebo nechcete aktivitu a to jen proto aby neřvala vadná trasa, tak instalujte bokem. Ale i tak by jsi si nic nerozdrbal, protože se jednalo jenom o složku Openrails, kterou vy staří aktivitoví psi už nepoužíváte. :)
Anebo si objednejte čistou novou instalaci na flešce. :)
Jinak Dane, o tyto tratě je tak minimální zájem, tedy téměř nula, jako by letos nebyly ani vánoce, že se mi ani nechce s tím trávit drahocenný čas a vymýšlet další zatržítka do instalace s aktivitami pro Openrails, když je zatím plně kompatibilní jenom jedna. Proto je přilepená. A ta Barča. Jenom by mne zajímalo jestli se ti ta tvá vymazlená rozjede z nadjezdu ve Všetatech směr Ovčáry samotíží ze 70 na 80 km/h. Pokud ne, tak máš něco špatně a proto byla ta oprava v instalaci. :)

Ahoj, před stanicí Moravské Bránice chybí upozornění že přijde sníženou rychlost 50 km/h.
Na tuhle 50tku
50.jpg
V Hrušovanech jsou na odjezdovém zhláví postavena dvě návěstidla na odjezd, i kdyýž odjíždím jen já, objíždím soupravu:
hrusovany.jpg
Před zastávkou Znojmo-Nový Šatov chybí cedule upozorňující na to, že bude zastávka. (ta bílá šrafovaná)
A rovnou zastávka, chybí tuším z obou stran.
zn novy satov.jpg

Už zas? Tam by to být přece nemělo, tam se to opravovalo globálně. Problém jsou elektrifikované tratě. :) Vždyť to je tak zapadlý kout, že si budu muset vzít na túru kompas, abych tam ještě trefil. :)

za Bílou Vodou, skoro před zastávkouMlýnický Dvůr je kousek drátů.
Kolej sice měla správný parametr 2, ale ve world chyběl nad touto kolejí zápis Tr_Watermark ( 2 ), byl až na nad následným zápisem.
Tedy v editoru by to bylo nedohledatelné. Díky, že jsi sem dal obrázek.

A ještě je kousek drátu za Lichkovem směr Lipka, na koleji vedle té elektrifikované do Polska.

Back
Nahoře