Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To vim,že tam patří,jezdil jsem tam,akorát krapet nesedí na zemi,ale to neva,na funkci to nemá vliv.Tam tak patří, je na svahu, aby na něj bylo vidět z dálky. Ale jestli jej někdo nepodhrabal, to už je jiná věc.
Navozil jsem dvě kolečka hlíny na podstavec a už je návěstidlo OKlevituje návěstidlo
Dane, ty mne normálně šikanuješ. Je to správně. Z Lichkova jedeš z kopce, pak je 50m roviny a dál jedeš do kopce. Tak jako ukazují skloníky.u rozdvojení tratě směr Polsko a Dolní Lipka, od Lichkova jsou opačně tabulky sklonů
Tak tohle je hláška k nezaplacení. Ano, po update se u tohoto modelu otočil pivot a není to obráceně jen u Sadské, ale ve 21 čtvercích po celé trati. Tedy jsem musel prohledat a opravovat asi 100km2.se takto zobrazují výložníky
Ahoj a je opraveno? Takhle se mi po trati fakt jezdit nechce.Tak tohle je hláška k nezaplacení. Ano, po update se u tohoto modelu otočil pivot a není to obráceně jen u Sadské, ale ve 21 čtvercích po celé trati. Tedy jsem musel prohledat a opravovat asi 100km2.Ale například v Kolíně osobní jsem ten sloup nenašel.
Stačilo číst zadání.Takhle se mi po trati fakt jezdit nechce.

Kolej sice měla správný parametr 2, ale ve world chyběl nad touto kolejí zápis Tr_Watermark ( 2 ), byl až na nad následným zápisem.za Bílou Vodou, skoro před zastávkouMlýnický Dvůr je kousek drátů.