Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Modely Brzda1
Ale to jsou samé vozy se značkou SK, jak mi bylo vytknuto. :) Ale tam nejsou žádné současné Škodovky, když chceme být patrioti.
Jestli chcete, tak pošlete zlatý podnos, protože opravdu na takové blbosti není čas. Mě vadí víc než kreslená auta to, že ve hře na silnicích auta poletují jako vznášedla z budoucnosti.
A když už vyměnit, nejlépe nějaká auta stejného názvu, aby se nahradila ta kreslená.

Ale o škodovky a značky nejde. I teb Pažout 106 co je v trati je cajk, jde o ty kreslenky a typicky mimoevropské americké auta. Jo a jestli ti nĕkdo vytýkal Slovenskou SPZ u aut, tak bych jek poslal... asi tak. :-)

Zdravím Zbyňku. Prosím tě ve stanici Břeclav a Poštorná ( trať do Lednice ) chybí námezníky. Foto 1 chybí přejezd + kříž a od Břeclavi pískáček. Foto 2 Lednice - rybníky se vznáší nad terénem dřevěné klády. Foto 3 se vznáší nad terénem dvě lampy. Foto 4 nejsou před vjezdovým návěstidlem vz. upozorňovadla a není ani předvěst ( nevím jestli má být ). Foto 5 je vjezd do Břeclavi. Předv. štít pro 40 je už od Bořího Lesu v oblouku před připojením k hlavní a upozornění na 40 u hlavní trati chybí. A ještě prosím tě chybí předvěst 40 před Lednicí. Moc díky za opravy.

Přílohy

• 1.jpg
    1.jpg
    570.2 KB · Zobrazeno: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    464.8 KB · Zobrazeno: 0
  • 3.jpg
    3.jpg
    616.5 KB · Zobrazeno: 0
  • 4.jpg
    4.jpg
    573.5 KB · Zobrazeno: 0
  • 5.jpg
    5.jpg
    697.1 KB · Zobrazeno: 0
Zdravím Zbyňku. Prosím tě ve stanici Břeclav a Poštorná ( trať do Lednice ) chybí námezníky. Foto 1 chybí přejezd + kříž a od Břeclavi pískáček. Foto 2 Lednice - rybníky se vznáší nad terénem dřevěné klády. Foto 3 se vznáší nad terénem dvě lampy. Foto 4 nejsou před vjezdovým návěstidlem vz. upozorňovadla a není ani předvěst ( nevím jestli má být ). Foto 5 je vjezd do Břeclavi. Předv. štít pro 40 je už od Bořího Lesu v oblouku před připojením k hlavní a upozornění na 40 u hlavní trati chybí. A ještě prosím tě chybí předvěst 40 před Lednicí. Moc díky za opravy.
A ještě jsem zapomněl před zastávkou Lednice - rybníky od Břeclavi chybí tabule před zastávkou. Děkuju

Tak Zbyňku ještě jsem našel. Foto 1 je směr od Hevlína. 30 není předvěstěna a na TM není ani jedním směrem. Pak ve stanici je 40, ale TM ji vidí až z Hrušovan zpět Hevlín. Foto 2 chybí v Hrušovanech jedno skupinové seřaďovací. A nevím jestli tam někdy někdo pojede, ale já jsem se jel projet kousek za Hevlín směr Rakousko a je tam zapomenutá trolej. :)

Přílohy

• 1.jpg
    1.jpg
    538.6 KB · Zobrazeno: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    607.8 KB · Zobrazeno: 0
  • 2a.jpg
    2a.jpg
    529.8 KB · Zobrazeno: 0
Tam jsem úmyslně nedával na monitor 30, aby se nepromítala do trati směr Břeclav. Seřaďovací návěstidlo nemůžu dát na dopravní kolej, protože by jinak platilo i pro vlak. To není chyba, ale tato hra neumí rozlišovat vlak nebo posun. Proto jsou nefunkční všechny ranžírky na dopravních kolejích.

Ahoj Zbyňku. Našel jsem jeden vznášející se domek. Před Jihlavou od Okříšek.

Přílohy

• 1.jpg
    1.jpg
    645.1 KB · Zobrazeno: 0
Zdravím. Tak Zbyňku zase pár postřehů. :) Foto 1 zatoulal se konec vesnice ze silnice. Foto 2 chybí šturc. Foto 3 probodená auta závorami. Foto 4 chybí šturc. Foto 5 zapomenutá trolej a nezakončená kolej od výhybky ( buď šturc a nebo zarůst trávou ) nevím jak to tam má být. Foto 6 chybí šturc. Foto 7 chybí na zastávce nějaké osvětlení. A ještě prosím zkontroluj tabule před zastávkou Střelice - dolní z obou směrů. Z jedné strany určitě chybí, u druhé si nejsem jist. Moc díky

Přílohy

• 1.jpg
    1.jpg
    711 KB · Zobrazeno: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    701.4 KB · Zobrazeno: 0
  • 3.jpg
    3.jpg
    757.2 KB · Zobrazeno: 0
  • 4.jpg
    4.jpg
    580.2 KB · Zobrazeno: 0
  • 5.jpg
    5.jpg
    666 KB · Zobrazeno: 0
  • 6.jpg
    6.jpg
    751.2 KB · Zobrazeno: 0
  • 7.jpg
    7.jpg
    797.5 KB · Zobrazeno: 0
Tak to musíš počkat, až dostavím trať 072. :) Nemohu dělat dvě věci najednou. Už jsem upozorňoval minule. Tohle jsou propustné nedodělky, ale takových by se našly určitě stovky po celé trati. Já dělám dodělávky vždy do té doby než vyhořím a dál to už opravdu nejde a musím dělat něco jiného. Nyní odpočívám u pokládky kolejí 072 a kochám se jak je země Česká v Polabí krásná. :)

Ahoj Zbyňku.
O těch tabulích upozorňujících na zastávky jsem ti psal při testech. Je možné, že jsem některou vynechal. :-) Ale tohle je důležité doplnit a zkontrolovat všude a jeden člověk tohle nedá. Takže je fajn, pokud po téhle chybě jde více testerů. Poněvač, když jezdíš bez TM, tak jsi v háji. Najednou se objeví zastávka, kterou projedeš. Dále se vrátím k autům, pokud by mi někdo ukázal jak, klidně bych ty statické, co jsou na parkovišrích vyměnil. Někde v dálavách to tak do očí nebije. Avšak třeba v Ústí nad Orlicí, stojí na parkovišti tak hnusné omalovánky, že je to v době OR, nových modelů a celkového vzhledu, jako by jsi vrazil do hry Mafie2 postavy z Duken Nuken. :-)

Ahoj Zbyňku.
O těch tabulích upozorňujících na zastávky jsem ti psal při testech. Je možné, že jsem některou vynechal. :) Ale tohle je důležité doplnit a zkontrolovat všude a jeden člověk tohle nedá. Takže je fajn, pokud po téhle chybě jde více testerů. Poněvač, když jezdíš bez TM, tak jsi v háji. Najednou se objeví zastávka, kterou projedeš. Dále se vrátím k autům, pokud by mi někdo ukázal jak, klidně bych ty statické, co jsou na parkovišrích vyměnil. Někde v dálavách to tak do očí nebije. Avšak třeba v Ústí nad Orlicí, stojí na parkovišti tak hnusné omalovánky, že je to v době OR, nových modelů a celkového vzhledu, jako by jsi vrazil do hry Mafie2 postavy z Duken Nuken. :)
Mám takový pocit, že má Zbyněk k těm auťákům nějaký vztah. Ono by asi stačilo jen jejich názvy použít pro modely od brzdy a tím by se nahradily všude na trati. Nevím, jestli to tedy není porušení autorského práva.
pkw.s
pkw_b.s
pkw_4_f.s
manta_1.s
pkw_1_f.s
Ale asi jich bude na trati ještě vícero.

Poněvač, když jezdíš bez TM, tak jsi v háji. Najednou se objeví zastávka, kterou projedeš.
Takto se fakt nejezdí, pokud chceš reál. Než půjdeš na trať, musíš mít seznání. Pokud si málo pamatuješ, vezmeš si notýsek a tam si namaluješ vše co potřebuješ. Pokud tě překvapí, že je nějaká zastávka, tak na trati opravdu nemáš co dělat a musíš si seznání zopakovat. Jak jsem psal výše, toho můžou chybět desítky. Nelze vše uhlídat.

Takto se fakt nejezdí, pokud chceš reál. Než půjdeš na trať, musíš mít seznání. Pokud si málo pamatuješ, vezmeš si notýsek a tam si namaluješ vše co potřebuješ. Pokud tě překvapí, že je nějaká zastávka, tak na trati opravdu nemáš co dělat a musíš si seznání zopakovat. Jak jsem psal výše, toho můžou chybět desítky. Nelze vše uhlídat.
To jsme se nepochopili. Já vím, že je tam zastávka. Potřebuji ale vidět zábrzdnou vzdálenost a pokud tam ta šráfovaná tabule chybí, byla by určitě doplněna. Takže asi tak, to je jako by někdo ukradl cedule traťové rychlosti. :-)

Dane, měli jste hájení celé vánoční svátky. A nyní se vysype pytel požadavků až po několika dílčích aktualizacích. Tedy musíte vydržet do dalších vánoc. :) No možná dříve. :) Ale já už se těším až na mašinky nebude vůbec čas a budou lepší možnosti trávení volného času. Protože tohle zrovna není to, co učiní člověka spokojeným. Je to hodně nevděčná práce. Většinou "jenom?" Nešlo by to ještě prodloužit tam a tam? A hlavně původní verzi před modernizací :) Anebo naopak, bude se modernizovat to či ono? :) Ale co chcete dělat, když venku je tak ošklivě, tak si stavím podle sebe a nenechám se nikým ovlivnit. :) Stejně už pracuji přes čas. :)

Back
Nahoře