Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A jsi si jistý, že je trať po modernizaci? Jen dotaz.Má být (stav po modernizaci):
Stav po modernizaci znamená autoblok směr Jihlava, což je to, co v BP je. Před modernizací to bylo jinak, ale i tak je to v BP špatně - tenkrát se na 3. kolej jezdilo napřímo, na 7. kolej 60 a na 5.kolej 40.A jsi si jistý, že je trať po modernizaci? Jen dotaz.
Ano, vinen. Mám to špatně. Protože například z nádraží zastávky Praha Podbaba přijedete na hlavák přes Vítkov po dnes už cyklostezce. Nebo Z Hustopečí či Židlochovic přijedete do Brna skrz původní Heršpice. A tak dál. Tohle nehlaste zde, ale vyřiďte si to na stavitelství drah, že modernizují tratě a nenechali to ve stavu devadesátých let.Před modernizací to bylo jinak, ale i tak je to v BP špatně
Hlásím, že je to špatně po novu i po staru. Od/do Jihlavy se prostě v BP nenávěstí přímá cesta, ačkoliv v obou variantách existuje. Mě je jedno, která varianta, ačkoliv na tom bude viset přesnost GVD - 40 nebo 60 přes tak dlouhé zhlaví znamená minutu rozdíl v jízdní době (potvrzeno i z provozu). A hlásím to proto, že toto vlákno k tomu vyzývá.
Ach jo. Umíš něco jiného než prudit? Předvěstníky jsem osadil přesně podle dostupných videí. Že něco změnili? Smůla. Uvědomuješ si kilometrickou rozlohu tohoto projektu? A když si po mnoha letech na něco vzpomeneš, tak zasalutuji a rozkaz? Na to zapomeň. Bohužel jen pozoruji, vydám aktualizace, několik lajků a ticho po pěšině. A v tento čas čekám na připomínky. Nic? Tak nazdar. Ale už jsem psal, že nemíním vše aktualizovat podle posledních změn. To ani nejde. Vzbuď se.Chybějící předvěstníky se hlásit nesmějí, nesprávné nalinkování návěstidel lze hlásit jen začerstva
Moc se to hrotí.Ach jo. Umíš něco jiného než prudit? Předvěstníky jsem osadil přesně podle dostupných videí. Že něco změnili? Smůla. Uvědomuješ si kilometrickou rozlohu tohoto projektu? A když si po mnoha letech na něco vzpomeneš, tak zasalutuji a rozkaz? Na to zapomeň. Bohužel jen pozoruji, vydám aktualizace, několik lajků a ticho po pěšině. A v tento čas čekám na připomínky. Nic? Tak nazdar. Ale už jsem psal, že nemíním vše aktualizovat podle posledních změn. To ani nejde. Vzbuď se.
Opravdu si tady nevážíte skutečnosti, že někdo ještě staví tratě. A když to není po vašem, tak běda.Pěknou neděli.
Ona pěkná je. Ale zpět k tématu. Nějak nám tu vymizela možnost, že si někdo včera koupil trať a dneska hlásí chyby, které "vznikly" 10-15 let zpátky.Pěknou neděli.