Teď nechce přiznat, že tam je chyba (protože ze 3. koleje se jezdilo na přímo, resp. traťovou 60)
Ty jsi policajt u výslechu? Nebo co.

Tedy znovu pro ty jednoduché a pomalejší co to nepochopili. Včera jsem se na kolejiště díval a jediná kolej, kde jsem tedy navýšil návěstní znaky na volno je kolej 7. Zbytek vždy najíždí na výměnu, kde se dá jet max 40. Tedy pokud bych měl tam kde mají být udělat šedesátky, musel bych přepracovat celé kolejiště. A na to vůbec nemám žádnou chuť i kdybych měl čas, který nemám, protože tohle nádraží už nenávidím kvůli Deteriovi, který mne ukecal svými modely peronů, abych hlavně koleje u prvního nástupiště přepracoval a jak je už u něj zvykem, nedokončil. A byl to tam kolejově pěkný vopruz. Je to už nějaký rok a Deterio na ty perony asi už zapomněl. Přitom dokončit podchody ostatních peronů by byla už jen práce přes kopírák. Tedy dokud ten jinak pěkný model jen hloupých peronů nedokončí, tak nečekejte, že já tam budu cokoli přepracovávat.
Mě stačilo včera, když jsem přelinkovával ty angličany a pěkně se v tom dá zamotat i když v MSTS vidím zeleně linky. V TSRE5 bych to ani nezkoušel, protože skrz angličany mi to vždy udělá někde nějaký nesmysl a na to už opravdu nemám nervy. A stejně mám výčitky, že jsem tam tím přelinkováním asi něco udělal špatně. Zbytečné zdržování a jen s efektem, že ze sedmé koleje docílím zrychlení jízdních dob o 30 sekund. Že jsem se na to rovnou nevykašlal a nechal se ukecat tam vůbec lézt.
klidně si HB překopejte a zmodernizujte
Tak to bych chtěl vidět, kdo by to dokázal. Přepracovat kolejiště v oblouku není nic pro začátečníky. A vyměnit návěstidla sice ano, ale správně je nalinkovat za angličany v TSRE5, to chci vidět. To neumím ani já. Takové linky vždy opravuji v MSTS. A jezdit do ostrých výměn 60? Hra to snese.