Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Zdravim, rád bych nahlásil menší problém. Při dělání prvni aktivity jsem hned narazil na problém. Hra se načetla, ale problém je v tom, že celá trať je na střídavinu. Z Kolína jsem se s 150.2 tím pádem nikam nedostal, ale po změně na 362 vše funguje, a hlavní vypínač je na střídavinu. Neví někdo co s tím?

Pokud se jezdí pod ORCZ, funguje vše bez problému. Pokud pod obyč OR, musí se přepisovat maximální napětí v troleji dle loko.

Zdravim, rád bych nahlásil menší problém. Při dělání prvni aktivity jsem hned narazil na problém. Hra se načetla, ale problém je v tom, že celá trať je na střídavinu. Z Kolína jsem se s 150.2 tím pádem nikam nedostal, ale po změně na 362 vše funguje, a hlavní vypínač je na střídavinu. Neví někdo co s tím?
Zkouším Kolín na BP a je pod stejnosměrem. Vymaž všechny 3 xml i ini soubory v trati BP, aby se mohly stáhnout znova. Nebo tam máš problém s admin právy Windows a xml soubory se ti nestahují při spuštění OR CZ/SK.

Zdravíčko ve spolek.

Jedu aktivitu testLysá a na spoustě míst mám šedivou texturu vic foto. Hlavně na polích a zde i na vjezdu do stanice Nymburk.

Je to tak dobře nebo mám nějaký problém a něco mi chybí? Hraji nejaktuálnější verzi + OR z flashky obdržené cca 14 dní zpět od pana Šemory.

Předem díky.

Open Rails 2026-04-27 09-17-36.jpg

Více Je to směřuje na to, že nemáš koupenou originální verzi tratě, protože trať je placená a zcela určitě není umístěna na OneDrive. Stránky této Trati jsou www.semora.cz, jinak se to nedá vysvětlit

Trať koupenou mám. Proto ve svém předchozím příspěvku píši, že hraji z aktuální flashky. Je tu ale možnost, si pak textury ještě stáhnout ve větším rozlišení z odkazu na OneDrive od pana Šemory. Balík má asi 20 GB a na flashku se nevejde. To jsem udělal. Původní složku si přejmenoval dle návodu a nasadil tuto. Tak jestli ta nová pokrývá vše (což si myslím, že ano) a nebo je chyba u mne?

OK, tak i já beru zpět. Nedůsledné čtení vyvolává zmatky a to na všech stranách
Hlavně že se podařilo.

Špatně pochopený návod
Defaultně se ale nainstaluje pozadí v menším rozlišení, tedy by to nemělo být šedé. Po aktualizaci 105 budou nové textury 10mb 4096x4096. I nějaké dřívější. Chtěl bych to postupně nahradit všude a pak to vejde i na to flešku, myslím. A nic se už nemusí stahovat.

Back
Nahoře