Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Zdravim, rád bych nahlásil menší problém. Při dělání prvni aktivity jsem hned narazil na problém. Hra se načetla, ale problém je v tom, že celá trať je na střídavinu. Z Kolína jsem se s 150.2 tím pádem nikam nedostal, ale po změně na 362 vše funguje, a hlavní vypínač je na střídavinu. Neví někdo co s tím?

Pokud se jezdí pod ORCZ, funguje vše bez problému. Pokud pod obyč OR, musí se přepisovat maximální napětí v troleji dle loko.

Zdravim, rád bych nahlásil menší problém. Při dělání prvni aktivity jsem hned narazil na problém. Hra se načetla, ale problém je v tom, že celá trať je na střídavinu. Z Kolína jsem se s 150.2 tím pádem nikam nedostal, ale po změně na 362 vše funguje, a hlavní vypínač je na střídavinu. Neví někdo co s tím?
Zkouším Kolín na BP a je pod stejnosměrem. Vymaž všechny 3 xml i ini soubory v trati BP, aby se mohly stáhnout znova. Nebo tam máš problém s admin právy Windows a xml soubory se ti nestahují při spuštění OR CZ/SK.

Zdravíčko ve spolek.

Jedu aktivitu testLysá a na spoustě míst mám šedivou texturu vic foto. Hlavně na polích a zde i na vjezdu do stanice Nymburk.

Je to tak dobře nebo mám nějaký problém a něco mi chybí? Hraji nejaktuálnější verzi + OR z flashky obdržené cca 14 dní zpět od pana Šemory.

Předem díky.

Open Rails 2026-04-27 09-17-36.jpg

Více Je to směřuje na to, že nemáš koupenou originální verzi tratě, protože trať je placená a zcela určitě není umístěna na OneDrive. Stránky této Trati jsou www.semora.cz, jinak se to nedá vysvětlit

Trať koupenou mám. Proto ve svém předchozím příspěvku píši, že hraji z aktuální flashky. Je tu ale možnost, si pak textury ještě stáhnout ve větším rozlišení z odkazu na OneDrive od pana Šemory. Balík má asi 20 GB a na flashku se nevejde. To jsem udělal. Původní složku si přejmenoval dle návodu a nasadil tuto. Tak jestli ta nová pokrývá vše (což si myslím, že ano) a nebo je chyba u mne?

OK, tak i já beru zpět. Nedůsledné čtení vyvolává zmatky a to na všech stranách
Hlavně že se podařilo.

Špatně pochopený návod
Defaultně se ale nainstaluje pozadí v menším rozlišení, tedy by to nemělo být šedé. Po aktualizaci 105 budou nové textury 10mb 4096x4096. I nějaké dřívější. Chtěl bych to postupně nahradit všude a pak to vejde i na to flešku, myslím. A nic se už nemusí stahovat.

Defaultně se ale nainstaluje pozadí v menším rozlišení, tedy by to nemělo být šedé. Po aktualizaci 105 budou nové textury 10mb 4096x4096. I nějaké dřívější. Chtěl bych to postupně nahradit všude a pak to vejde i na to flešku, myslím. A nic se už nemusí stahovat.
Zdravím vás Zbyňku. No to bych to totiž nesměl udělat tak jak jsem to udělal. Celou původní složku Terrtex jsem ze hry vyhodil a nahradil ji jen těmi staženými soubory ‍:rolleyes: Proto mi tam pak spousta textur chyběla. No budiž jsem odstrašujícím případem pro budoucí umělce ‍:)

Zbyňku, prešiel som sa v zime v úseku Kúty-Holíč. Asi na všetkých priecestiach chýba zimná textúra. Vyzerá že všade je rovnaký typ prechodu. Na veľkej skupine stromov na výjazde z Holíča do Hodonína chýbajú zimné textúry. A dorazil ma zjazd Aviatikov pred Holíčom :-) Ak mi napíšeš ktoré modely sú tie bez zimných textúr, tak ich spravím. Kým by som ich našiel, tak to je nadlho u mňa.

Přílohy

• Prejazd.jpg
    Prejazd.jpg
    430.3 KB · Zobrazeno: 24
  • stromy.jpg
    stromy.jpg
    454.7 KB · Zobrazeno: 24
  • avie.jpg
    avie.jpg
    232.4 KB · Zobrazeno: 24
chýba zimná textúra
Tohle a hlavně noční. to je tak práce pro šílence na půl roku. Tedy šílenec se z něj stane až všechno doladí jak má být. :) Zimní se většinou použijí jako letní a někteří barbaři dávali do nočních také denní. Tyto řeším prioritně. Ale je pravda, že upravit textury může každý, když na nějakou rušivou narazí. Pak může poslat a rád jí vyměním do aktualizace. Je to práce na pár minut. Ale doplnit sníh už je horší. Tedy jestli upravíš, budu jenom rád. Ale ty stromy, ty jsem už opravoval. Dělaly to některé skupiny. Buď jsi objevil další nebo jsem opravené omylem přepsal starou verzí. I to se mi často stává.

Back
Nahoře