Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Není nutné žlučovitě hlásit chyby fotografů na google, které žádný stavitel tratí neovlivní.Také není nutné žlučovitě reagovat na příspěvky
Já ale nekritizuji BP. Jen mne zaujala tvoje histerická reakce.... V anketě "ve které trati nejraději jezdíte" není ani jeden z vás pro BP, co tady kritizujete. Ani Dan, ani Nebulus, ani Venny, ani Tom Kanka. ..
Fakt? Tak proč mě se kabina v Kyklopu i 810 ztmaví? A přitom tam není tunelová kolej. Nepochopil jsem. Ale jako tunel mi to funguje.Jo a ten tunel asi není jako tunel, neboť kabina se neztmaví.
Tak musíte jet v Openrails 1.51 a je to jak to má být.V ORCZ je tunel bez ztmavení
Ale jiné tunely v CZSK normálně fungují, jinak já to přežiju, jen informuji, že to v CZSK nefunguje. Třeba na to koukne někdo z týmu.Tak musíte jet v Openrails 1.51 a je to jak to má být.
Ne, tak to nemá být. Tunel se má označit vlastností koleje pro tunely, aby kód mohl počítat začátek, konec a délku tunelu kvůli fyzice odporu vzduchu a u nás i pro přechody efektu tmy. Ale zprovoznil jsem to jednoduché teď tma, teď světlo. Je to nehezké, ale aspoň tam nebude sluníčko.Tak musíte jet v Openrails 1.51 a je to jak to má být.