Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Teď jsem tam zajel s motoráčkem, ten zakřížkovaný tam není, ale levituje na koleji od Hodonína. Tak ten jsem neviděl, musel jsem to projít ve hře pěšky. Proto dávejte vždy obrázky. Tam toho může levitovat víc. Ono se to opravdu těžko hledá.

Zdravím. Všiml jsem si, že se mi v Třebíči nezobrazuje ostrovní nástupiště. Zastřešení, podchody, cedule i lampy OK. I boční nástupiště. Ale model ostrovního nástupiště mi zmizel. Nevím, zda za to může některá z posledních aktualizací anebo mi chybí nějaký soubor. Poradíte mi prosím, co s tím? Děkuji.

Nejen v Třebíči, ale i jinde (Znojmo, Retz) jsou vyměněna nástupiště za vlastní modely, dočasně universální. Tedy ti asi chybí model, jak je zakroužkovaný červeně. Ale v aktualizaci trati je. (mám nainstalovanou čistou verzi BP105_2) Ale tyto byly doplněné už dříve. Někdy s aktivitou Den Blbec.
Trebic_peron.jpg

Nejen v Třebíči, ale i jinde (Znojmo, Retz) jsou vyměněna nástupiště za vlastní modely, dočasně universální. Tedy ti asi chybí model, jak je zakroužkovaný červeně. Ale v aktualizaci trati je. (mám nainstalovanou čistou verzi BP105_2) Ale tyto byly doplněné už dříve. Někdy s aktivitou Den Blbec.
Dobrý den, děkuji moc za radu. Všiml jsem si totiž, že jsem při aktualizacích omylem přeskočil BP104. Tedy jsem přeinstaloval znovu vše odtud nověji. Po kontrole už je vše OK.

Ještě jsem se chtěl zeptat: V Drážďanech mi perony taky dělají různé psí kusy. Někde jsou obráceně, a někde se vůbec nenačítají. Týká se to Dresden Hbf. a Dresden Neustadt. Pochybil jsem zase někde při aktualizacích? Anebo je možné to nějak spravit bez nutnosti zdlouhavých přeinstalací?

Snímek obrazovky (73).jpg

Kdepak, tohle vlákno není o řešení problému mezi klávesnicí a židlí :), ale k nahlášení skutečných chyb.

A když si někdo úplně rozdrbe soubory v počítači, tak to už nepomůže ani svěcená voda a nejlepší je ze zálohy nahrát aktuální soubory. A tak se to má také správně dělat a ne instalovat znovu například BP 90 a postupně instalovat následné aktualizace. Takto se snadno cokoli přeskočí. Anebo občas slýchávám, že fleška s tratí je kaput. Nevím, jestli soubory na fleškách se samy rozpadají nebo ji uživatel položil do nějakého silného magnetického pole. Například položit na iPad Air 11, tak to je tak silný magnet, já jej omylem v práci odložil na mincovník pokladny a pak se nestačil divit, že všechny mince vytahuji přilepené na tabletu. když jsem jej opět potřeboval :) A pak jsem měl co třídit zpět do mincovníku. Jako Popelka, jen jsem neměl ty mravenečky.
Správný postup je zálohovat někam na externí disk funkční celou složku Train Simulator. Já to tak dělám. Sice nekopíruji na externí disk, ale mám poslední verzi i na notebooku a poslední spása je, že mám ještě to samé v práci. Mnohokrát mne to zachránilo před úplným kolapsem.

Back
Nahoře