Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dobrý den, Zbyňku, já také dám OK a jdu se dívat na černou obrazovku s následným pádem do oken. Přesně tak, jako kolega. A není to jen můj problém, ale padá to stejně lidem i v mém okolí. Proto na notebooku kde má být nainstalován Windows 10 mám Windows 7. Tam jezdí MSTS bez problémů.Dám OK a jdu si hrát s vláčky v MSTS. Co je na tom tak složitého![]()
Však tím se MSTS nespustí.
Zobrazit přílohu 22057
Dám OK a jdu si hrát s vláčky v MSTS. Co je na tom tak složitého![]()

Mám toto sestavení: notebook • 15,6" antireflexní displej • rozlišení 1920×1080 px • 2jádrový procesor AMD A9-9420 (3 GHz) • operační paměť 8 GB • grafická karta AMD Radeon 520 2048MB • HDD 1000 GB • Wi-Fi 802.11b/g/n • Bluetooth 4.0 • 1× HDMI • 2× USB 3.1 Gen 1 • 1× USB 2.0 • RJ-45 (LAN) • kombinovaný port pro sluchátka/mikrofon • čtečka karet • webkam@Zbyněk Šemora : No ono záleží aj od toho kto aký noťas či PC
No to je presne to o čom som písal: to je na zaplakanie. Najmä webcam a kombinovaný port na sluchátka/mikrofón sú tam dôležité, až priam nevyhnutné pre simulátory typu OR a MSTS. A tiež 1TB disk s 5400 rpmMám toto sestavení: notebook • 15,6" antireflexní displej • rozlišení 1920×1080 px • 2jádrový procesor AMD A9-9420 (3 GHz) • operační paměť 8 GB • grafická karta AMD Radeon 520 2048MB • HDD 1000 GB • Wi-Fi 802.11b/g/n • Bluetooth 4.0 • 1× HDMI • 2× USB 3.1 Gen 1 • 1× USB 2.0 • RJ-45 (LAN) • kombinovaný port pro sluchátka/mikrofon • čtečka karet • webkam
Teď tam mám 250 GB SSD1TB disk s 5400 rpm
Já upravuji FPS pomocí programu a trhání se zastavilo. Spíše mi vadí, že u trati 321 je bug s kolejemi. Tam kde má být koridorová textura mám normální hnědou a v oblouku jsou koleje propadlé do země. Jinak bych samozřejmě OR hrál, ale tohle mě prostě odrazuje.vlaky divně poskakují
Tohle není problém trati 321, ale všech v OR, když je aktivováno naklopení oblouku....Spíše mi vadí, že u trati 321 je bug s kolejemi.
No koukám na to jako blázen, funguje to.
Ja tiež som spokojný s tým riešením, len keby sa to dalo ešte nastaviť aj rozsah.
Jo, jenže když jsem tohle použil do consist, tak se vlak nakláněl jako motorka (i ten Hektor na obrázku snad jede po dvou, tedy čtyřech...OS123_tilted.con
Na Win10 se MSTS zatím nechytá. Po spuštění okamžité okno, že MSTS přestal pracovat. Po prvním spuštění to ještě nechá potvrdit licenční podmínky.
Neviem, kto tu je, čo komunikuje s teamom vyvojarov, či by sa to nedalo nejako nastaviť, aby to bolo prirodzené a tak isto blbne aj moja trať, kde je US track s násypom.Jo, jenže když jsem tohle použil do consist, tak se vlak nakláněl jako motorka (i ten Hektor na obrázku snad jede po dvou, tedy čtyřech...), to jsme řešili u u mne ve vlákně aktivit. Se zadáním naklápění v OR blbne jen DVK, Ztracená Old, ale 321, 310 a BP jede normálně.
Ono to je relativní, náklon se mění podle zakřivení oblouku a rychlosti, navíc screeny jsem pořizoval záměrně z úhlu tak, aby to bylo co nejvíc vidět. A už dost OT.... tak se vlak nakláněl jako motorka (i ten Hektor na obrázku snad jede po dvou, tedy čtyřech...)...