Radek Pešorna
Cestující
Bobe - Jestli máš nějakou radu, tak pošli. Ještě zkusím win 7 32 bitovou verzi pro AMD RX 570, ale jestli nešla ta přímo win 10, tak nevím.
Radek
Radek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ani se nedivím, když máš x64 OS.takže bitová verze 32 win 10 pro AMD graf. kartu RX 570 na mém PC nelze nainstalovat. viz níže
No to máš asi experta na baterky, když dosud nezvládl ovladače grafiky. Nainstalováním ovladačů GK se tam objeví ty správné knihovny, které tam mají být.IT expert, řekl, že to musí být jedině pokud se do win 7 nainstalují přesně ty knihovny, které v registru budou kompaktní s msts
Buď jsi trotl nebo troll. Máš verzi OS x64, jak ukazuješ zde.Zjistil jsem, že ve win 10 Pro je operační systém 32 a běží na procesoru pro 64 bitovou verzi. Jenže já nemám Win 10 Pro.
Naštěstí to heslo je platné pouze pro aktuální přímé spojení, takže se ti tam nikdo nedostane, pokud jsi vypnul PC a po příštím spuštění už nebude platit. Už to nikdy nevystavuj veřejně!!! Ani to nebudu zkoušet se připojit.Stáhl jsem si Team Viewer. CMD máš na mysli příkazový řádek...? anebo si mám stáhnout CMD total? V 19:00 budu pokračovat. ted musím na chvíli odjet.
A to je špatně!Jo, a ten BUG FIX jsem zkopíroval taky do adresáře msts a pak zadal cestu do knihovny sys WOW 64, aby si vytáhl znovu soubor atiumdag ze SYS WOW 64., taky nesčetněkrát. a píše file not found and path not found.