Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Člověk na prodloužený víkend zmizí od PC a nestačí se divit, co se zase v komunitě děje ... takže:
Na žádost autora je download všech skinů z lakovny Lukyn-CZ zrušen!!!
Při náhodném procházení http://trainset.simtrains.eu/index.php jsem zjistil že ty tři krásné bardotky od Lukyna jsou opět volně ke stažení, takže dobrá zpráva pro všechny aktivitáře.
Celkem dobrý, líbí se mi jak jsou potlačené ty odlesky, že neřvou, ale pořád jsou decentně vidět, u toho čela se mi jen trochu nezdá ten přechod čelo bok od úrovně čelního skla dolů.
Pěkné, a myslím že trefa do černého (tedy přesněji do prázdné díry - a to je myšleno bez dvojsmyslů). Takových staronových mašinek soukromníků na reálných kolejích přibývá a teď i v MSTS máme další z mála a moc pěkný chybějící počin pro závislou trakci.
Ahoj. staženo a moc pěkná mašinka, poněvač zrovna makám na aktivitě rychlíku z Košic až do Chebu, chtěl bych se pozeptat, kde bych se s touto mašinou mohl potkat? Že bych ji hned zařadil do chystaného dílka. Jinak Lukyne měl bych takovou minipřipomínku, po instalaci se mi název mašiny zobrazuje jako 121065, nebylo by od věci opravit chybu v eng. souboru, tím by se usnadnilo hledání skinu v trainsetech. Chyba je v tom, že řádek "name" memí dole a to pak dělá bordel. Já si to klidně opravím, ale budou dvě verze, což je nanic. Tuto chybu dělají skinaři a modeláři čím dál častěji, stačí jeden blbě nakopírovaný eng. soubor a je to...
Nikoliv zde (CB pak čte ne name ale 121065):
Engine ( 121065
Wagon( 121065 ) Name ( "121.065-7 IDSC" )
Ale zde: Name ( "121.065-7 IDSC" )
Description (
"Rada 121 CD je univerzalni elelektricka kapotova lokomotiva\n\n"+
"Max. provozni rychlost: 90km/h\n\n"+
Dane, máš pravdu. Je to tim, že jsem se snažil dodržovat značení autorů, Ondra Janiš to dokonce vyžaduje... Jinak se s ní mužeš potkat kdekoli, nejčastěji ji vidim s kotlema mezi Děčínem a Kolínem přes Nymburk.. Kam až to jezdí, to netušim...
Ahoj, díky za info. To značení ano, ale ani Ondra snad nemá ten řádek v eng. nahoře, klidně jej přesuň dolů a pošli opravu, CB totiž dělá jinak bordel v názvech vozů a může se stát, že se vozidla "servou".
Dan