Lakovna Lukyn-CZ

Neboj, napsal sem prozatim. mam tam jeste jednu vadu na krase ktera na screenu neni videt. a casu mam ted zalostne malo...

Člověk na prodloužený víkend zmizí od PC a nestačí se divit, co se zase v komunitě děje ... takže:

Na žádost autora je download všech skinů z lakovny Lukyn-CZ zrušen!!!

Celkem dobrý, líbí se mi jak jsou potlačené ty odlesky, že neřvou, ale pořád jsou decentně vidět, u toho čela se mi jen trochu nezdá ten přechod čelo bok od úrovně čelního skla dolů.

Pěkné, a myslím že trefa do černého (tedy přesněji do prázdné díry - a to je myšleno bez dvojsmyslů). Takových staronových mašinek soukromníků na reálných kolejích přibývá a teď i v MSTS máme další z mála a moc pěkný chybějící počin pro závislou trakci.

Ahoj. staženo a moc pěkná mašinka, poněvač zrovna makám na aktivitě rychlíku z Košic až do Chebu, chtěl bych se pozeptat, kde bych se s touto mašinou mohl potkat? Že bych ji hned zařadil do chystaného dílka. :-) Jinak Lukyne měl bych takovou minipřipomínku, po instalaci se mi název mašiny zobrazuje jako 121065, nebylo by od věci opravit chybu v eng. souboru, tím by se usnadnilo hledání skinu v trainsetech. Chyba je v tom, že řádek "name" memí dole a to pak dělá bordel. Já si to klidně opravím, ale budou dvě verze, což je nanic. Tuto chybu dělají skinaři a modeláři čím dál častěji, stačí jeden blbě nakopírovaný eng. soubor a je to... :-) :-)

Nikoliv zde (CB pak čte ne name ale 121065):
Engine ( 121065
Wagon( 121065 )
Name ( "121.065-7 IDSC" )

Ale zde:
Name ( "121.065-7 IDSC" )
Description (
"Rada 121 CD je univerzalni elelektricka kapotova lokomotiva\n\n"+
"Max. provozni rychlost: 90km/h\n\n"+

Dan

Dane, máš pravdu. Je to tim, že jsem se snažil dodržovat značení autorů, Ondra Janiš to dokonce vyžaduje... Jinak se s ní mužeš potkat kdekoli, nejčastěji ji vidim s kotlema mezi Děčínem a Kolínem přes Nymburk.. Kam až to jezdí, to netušim...

Ahoj, díky za info. To značení ano, ale ani Ondra snad nemá ten řádek v eng. nahoře, klidně jej přesuň dolů a pošli opravu, CB totiž dělá jinak bordel v názvech vozů a může se stát, že se vozidla "servou".
Dan

Back
Nahoře