Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
faldicek napsal:Sysel už je veřejný?
Odesláno z N5
Musíš nahradit nějakou z MSTS.lukas matura napsal:Dan: a má to kabinu?![]()
![]()
Dneska jsem do zichru stáhnul všechny osobní vozy. Tak jdu pokračovat dál.alcapone napsal:Už tu to proběhlo, ale úplně né všechno, ale ten základ ano.
Tak kdo chce může tahat aktivitu ze známých stránek:Dan J. napsal:
Původně jsem myslel, že další aktivity budou postupně vycházet až po únorové aktualizaci tratě BP, ale našel jsem na disku jednu skoro hotovou, které se ubdate tratě nedotkne. Rozhodl jsem se ji vydat předčasně ze dvou důvodů. 1. ve vánočním balíku aktivit chybí jízda historického vlaku a za 2. je mi líto, že se v MSTS málo tvoří pro lokální tratě. Takže:
Je říjnová sobota roku 2013 a v okolí Hodonína, Břeclavi a Kútů probíhají jízdy historických vlaků k oslavě vzniku samostatného Československa, 28. Října 1918. Vy povezete vlak ve složení ČSD T444.0 + dva vozy Bam a vůz Da-k po lokálních tratích. Nejprve z Hodonína do Zaječí a zpět. Pokračovat budete do stanice Holič nad Moravou, Kbely a Kúty. Tam soupravu objedete a vydáte se po hlavním tahu tratě do Břeclavi, opět objedete soupravu a pojedete po další lokálce do stanice Boří Les a Lednice, kde se aktivita končí. Jen doplním, že je aktivita fikce, ale historické soupravy jsou zařazeny do GVD 2013, i váš vlak Hodonín – Zaječí – Hodonín jede dle skutečného jízdního řádu. Pak už byl jízdní řád dotvořen. Aktivita je určena pro zkušené uživatele MSTS se znalostmi typu železničních vozů.
Přeji příjemnou zábavu. Dan J.