Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Tak jsem to proštudoval a vypadá to na zajímavou trať, ale těch souborů na stažení je tam tolik, že jsem z toho v
Prosím vás, nemá někdo tuto trať nainstalovanou, že by mi poradil jak s co porozbalovat...? Pod čím (X-Tracks) jede a tak? Předem díky moc.
Dan

Naposled editoval moderátor:
Dan J. napsal:
Tak jsem to proštudoval a vypadá to na zajímavou trať, ale těch souborů na stažení je tam tolik, že jsem z toho v
Prosím vás, nemá někdo tuto trať nainstalovanou, že by mi poradil jak s co porozbalovat...? Pod čím (X-Tracks) jede a tak? Předem díky moc.
Dan

Já trať spouštím přes Uniglobal a až na občasné hlášky chybějících textur mi běhá bez problémů. Ty textury se samozřejmě dají sehnat, ale na běh tratě to nemá prakticky žádný dopad a většinou si chybějící textury ani nevšimnu. Jinak Alföld se nejblíže k hranicím dostává v Szobu. Do Komárna zajíždí jiná trať, jménem Budapest-Györ-Wien . Tu vyzkoušenou nemám, ale myslím, že také funguje na X-Tracks.

Tak jsem zatím rozjel trainset a čumím s otevřenou ...
Takhle suprovně udělaný trainset pro trať, hmmm, myslím, že by se dalo hodně poučit, nehrozí "přebíjení" modelů, poněvač jsou složky řešeny jedna složka pro všechny elektrické mašiny (název trainsetu\elektrické lokomotivy), jedna složka pro motorové vozy, jedna složka diesely a ve složce kompletní kabiny i zvuky pro celou sekci, taktéř řešeny všechny osobní vozy, které jsem mimochodem sháněl pro aktivity všude možně. O nákladních vozech platí totéž, prostě nádherná práce maďarských sousedů, tady nezbývá než pogratulovat k výborně provedené práci s perfektně propracovaným nápadem. Tento trainset doporučuji stáhnout všem aktivitářům. Velice děkuji za odkaz, moc mne potěšil. Člověk opravdu jen stáhne a jezdí bez jakýchkoliv potíží.

Dan J. napsal:
Tak jsem zatím rozjel trainset a čumím s otevřenou ...
Takhle suprovně udělaný trainset pro trať, hmmm, myslím, že by se dalo hodně poučit, nehrozí "přebíjení" modelů, poněvač jsou složky řešeny jedna složka pro všechny elektrické mašiny (název trainsetu\elektrické lokomotivy), jedna složka pro motorové vozy, jedna složka diesely a ve složce kompletní kabiny i zvuky pro celou sekci, taktéř řešeny všechny osobní vozy, které jsem mimochodem sháněl pro aktivity všude možně. O nákladních vozech platí totéž, prostě nádherná práce maďarských sousedů, tady nezbývá než pogratulovat k výborně provedené práci s perfektně propracovaným nápadem. Tento trainset doporučuji stáhnout všem aktivitářům. Velice děkuji za odkaz, moc mne potěšil. Člověk opravdu jen stáhne a jezdí bez jakýchkoliv potíží.

Za ten rok, co mám Alföld stažený, jsem narazil pouze na dva mínusy:
-Neznají nic typu cd_servis, takže křížování a předjíždění jsou řešeny otočnými body a cuknutím dozadu.
-Za ten druhý mínus maďaři nemohou, protože jsou aktivity dělány "od maďarů, pro maďary". Já jako někdo, kdo maďarštinu nikdy naživo neslyšel, mám obrovský problém pochopit, co se po mě vlastně chce ;)

Ahoj, to jo, samozřejmě. Zvuky si myslím, že máme hodně dobrém i když např. Rumuni, mají pěkné zvuky nákladních vozů a Polsko taky pěkně konkuruje. :D Co mne ale zaujalo je ta struktura adresářů a pojmenování modelů, že hned víš, toto je ten a ten trainset a nebije se s ničím, podobně jako PMK. A hlavně na co jsem čuměl, tak po otevření read me, je uvedeno i kolik má jaký model polys.:D

prolam napsal:
Do Komárna zajíždí jiná trať, jménem Budapest-Györ-Wien . Tu vyzkoušenou nemám, ale myslím, že také funguje na X-Tracks.
Ahoj, tak jsem to postahoval a pří rozbalení to chce heslo a jsem v pr... Poněvač maďarsky fakt neumím ani... Může mi prosím někdo poradit? Když už jsem to tahal celé odpoledne.:(
Dan

Dan J. napsal:
prolam napsal:
Do Komárna zajíždí jiná trať, jménem Budapest-Györ-Wien . Tu vyzkoušenou nemám, ale myslím, že také funguje na X-Tracks.
Ahoj, tak jsem to postahoval a pří rozbalení to chce heslo a jsem v pr... Poněvač maďarsky fakt neumím ani... Může mi prosím někdo poradit? Když už jsem to tahal celé odpoledne.:(
Dan

Heslo k maďarské trati Budapest-Győr-(Wien) je: almaspite
Doufám, že zde neuveřejňuji tajné informace. Našel jsem jej na maďarském fóru po použití překladače textu. F.

prolam napsal:
Ahoj.
Ano X-Tracks a jede pod Uni Global, Global 310. Prosím vás někoho kdo by byl ochoten, nebo vlastní JŘ (pro fíry do mašiny), zda by neposlal, nebo dá se někde sehnat?
Dan

Tak ne, klávesnice byla rychlejší než test. Pod Uni a 310 Globalem jede AE, ale trať vyhazuje mraky chyb. Neví někdo pod jakým X-Tracks jede trať?
Dan

Dan J. napsal:
Tak ne, klávesnice byla rychlejší než test. Pod Uni a 310 Globalem jede AE, ale trať vyhazuje mraky chyb. Neví někdo pod jakým X-Tracks jede trať?
Dan

Na fóru thetrain jsem našel tento odkaz , který snad obsahuje download globalu k trati.

Díky všem, trať jsem už rozjel. Nicméně, trať pěkná, ale važme si našich stavitelů. Poněvač, jak zde někteří hnidopichové kritizují prkotinky (posunuté domečky atd..., já při testech taky :D ) tak na této trati by se toho našlo... Vozy jako objekty mimo koleje, některé na kolejích, ale sem tam vykolejný vůz, některá stoupání a klesání jdou do zlomu, takže rovná kolej vzhůru, lom a rovná dolů... No, je to betaverze, takže práce na této trati mají autoři více než dost. Teď jen sehnat někde sjř. pro tuto trať a mohu začít tvořit nějaké ICčko v celé délce...
Dan

Sjř to sice není, ale myslím, že by ti to mohlo k tvorbě stačit. Je to klasickej JŘ jako u nás, stačí vybrat trať.
http://www.mav-start.hu/utazas/vasuti_menetrend_letoltese.php

Zdravím, takže aktivita nákladního vlaku AWT s kontejnery Pn 44810pp dle nabídkové trasy GVD 2012 je hotová, takže už jen čekat, až Zbyněk vypustí aktualizaci tratě BP.:D Pak budete moct "protáhnout nohy" mašince 741 AWT z Komárna do Petrovic u Karviné.
8d8a6801ee81785caf25a8d23ecb8826._.jpg

Jinak, existuje jiné úložiště obrázků než toto:
http://www.nahraj-obrazek.cz/index.php
Kde se po určitém čase obrázky samy mažou? Kromě placeného Image Shocku.

Díky za odkazy. Jinak z jiného soudku, je to správně, že je v technické dokumentaci lokomotivy ČSD 465.0 Vitéz uvedena maximálka 40 km/h.?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře