Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Tak jak je to s tím syslem tedy? Narazil jsem na něj opět v aktivitě os4711, opět tedy nahradit vozem ČD Bdmtee? V Read me o tom není zmínky...

Bylo to v Read me k Os4153: ČD 80-30 019-1 Bfhpvee
Bohužel nikde, nahraďte vozem ČD 954

http://vrbam.wz.cz/

Zdravím, dneska jsem zjistil vemi potěšující věc, opět funguje donwload na Andejových stránkách:
http://andrzejlandrzej.strefa.pl/index.html
Takže základna modelů a skinů vozů PKP pro MSTS obnovena, obrovské díky za to.

Naposled editoval moderátor:
Dan J. napsal:
b0fc4c979e53dc4c5dcd1c483aafa2ea.jpg
Původně jsem myslel, že další aktivity budou postupně vycházet až po únorové aktualizaci tratě BP, ale našel jsem na disku jednu skoro hotovou, které se ubdate tratě nedotkne. Rozhodl jsem se ji vydat předčasně ze dvou důvodů. 1. ve vánočním balíku aktivit chybí jízda historického vlaku a za 2. je mi líto, že se v MSTS málo tvoří pro lokální tratě. Takže:
Je říjnová sobota roku 2013 a v okolí Hodonína, Břeclavi a Kútů probíhají jízdy historických vlaků k oslavě vzniku samostatného Československa, 28. Října 1918. Vy povezete vlak ve složení ČSD T444.0 + dva vozy Bam a vůz Da-k po lokálních tratích. Nejprve z Hodonína do Zaječí a zpět. Pokračovat budete do stanice Holič nad Moravou, Kbely a Kúty. Tam soupravu objedete a vydáte se po hlavním tahu tratě do Břeclavi, opět objedete soupravu a pojedete po další lokálce do stanice Boří Les a Lednice, kde se aktivita končí. Jen doplním, že je aktivita fikce, ale historické soupravy jsou zařazeny do GVD 2013, i váš vlak Hodonín – Zaječí – Hodonín jede dle skutečného jízdního řádu. Pak už byl jízdní řád dotvořen. Aktivita je určena pro zkušené uživatele MSTS se znalostmi typu železničních vozů.
Přeji příjemnou zábavu. Dan J.
Tak kdo chce může tahat aktivitu ze známých stránek:
http://www.blackwolf-msts.ic.cz/

Zdravín.
Prosím vás nevíte někdo jak probíhá ve skutečnosti přepřah lokomotivy u rychlíku 883 Buchlov ve Starém městě u U.H.?
1. ke kterému nástupišti přijíždí.
2. jak probíhá odstup mašiny 150.2 od vlaku, kam (do jakého šturcu) zajíždí. Nebo hned pokračuje na jiný vlak?

Rychlíky od Prahy jezdí v 90% na druhou kolej od budovy. Po příjezdu se banán vyvěsí a vyjede za vexle směr Břeclav a místo něho najede brejlovec. Zároveň se odpojí poslední dva nebo jeden vůz (záleží co je za den). Po odjetí rychlíku, banán přejede na druhou stranu stanice za vexle směr Přerov a najede na odpojené vozy od rychlíku. Pak s vozy vyposunuje vesměs na jednu ze dvou kolejí, které se dělí za velkým peronem směr Přerov, kde vyčká na na R 888. Snad to z toho popisu jde pochopit jak jsem to myslel. ;)

Ahoj.
Díky moc, uplně jasná a pochopitelná odpověď. Bohužel v MSTS neuskutečnitelná do chvíle kdyby měl odjet rachlík a já najet na vozy. Poněvač rychlík z Hrdce dotáhnu já a po odvěšení vozů se z něj stane loose consist. Ale diesel mašinu k němu po mám odstoupení se 150kou nějak dostanu.:D

Zdravím, tak než vyjde R 883 Buchlov GVD 2014, odeslal jsem Blackwolfovi k vydání opravenou aktivitu Hutníku pro trať 321:

2iid.jpg

Ve stádiu dokončení a posledních testu:

Trať BP: Hradec Králové - Staré Město u Uherského Hradiště
pzi1.jpg

Trať Luhačovice: Staré Město u Uherského Hradiště - Luhačovice
dm6j.jpg

Tak a aktivita R 883 je kompletní a jde se na nevděčnou a nezáživnou práci s odkazy na vozy v aktivitě. Jinak jde o dvojdílnou aktivitu, na trati BP a Luhačovice a snad nejkratší aktivitu, co jsem kdy udělal, patnáctiminutový bonusový díl třetí s posunem ve Starém Městě u UH.:D
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://imageshack.com/a/img69/2002/abyx.jpg

Prosím poraďte, existuje nějaké normální úložiště fotek (screenů), mimo Image Shack? Celé jejich stránky překopali a já nejsem schoný uložit jediný screen. Předem díky. Dan

Tak zatím jsem našel nějaké úložiště, kde za umístění nechcou peníze. Takže dnes odesláno k vydání:
R 883 Buchlov:
Trať BP (1. díl): Hradec Králové - Staré Město u UH, délka 3:20
Trať Luhačovice (2. díl): Staré Město u UH - Luhačovice, délka 1:01
Trať Luhačovice (3. díl): Staré Město u UH posun, délka 15 minut
42d989619da08bb443097e27edc29984._.png

Násled 66283
Trať BP, Olomouc - Tlumačov, jízda vlaku s vozy do Tlumačova na vlečku Metalšrotu s posuny v Olomouci, Přerově, Tlumačově a..., délka 5:13
5bda870cbcca9436c6bc6014ac20acc9._.png

Os 5201
Trať BP, Chlumec nad Cidinou - Týniště nad Orlicí, délka 1:23
0b3c8fa52f0090a03334f26749473242._.png

Jinak všechny aktivity by měly být funkční i když vám bude při rozbalování apk. souboru MSTS hlásit jinou verzi tratě (vyšší) maximálně budete muset aktivitu přeuložit v editoru aktivit. Po vydání finální verze ubdate BP budou všechny aktivity vydané od vánoc 2013 překontrolovány a sposta dalších ještě půjde ven.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře