Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Pánové zdravím.
Tak jsem při cestě v sobotu z Ostravy zjistil, že je v Pardubicích ze šrotiště v České přetáhnuté Chrochtadlo. Stojí v depu a jde pěkně vidět z vlaku no mně to nedá se tam nezajet podívat, takže pokud by měl někdo čas na pokec a chtěl by se taky přidat, tak pojedu nějak po 17. hodině z HK vlakem, nejprve do Rosic, skouknout pořádně vystavené vozy M131 věžku a Ztr a tuším ČSD R a pak se vydám do těch Pardubic a budu se nějako snažit dostat se co nejblíž k onomu Chrochtadlu.:D
Dan

Záloha Letohrad 1990,parádní námět celé aktivity nejvíce se mi páčila událost v Chocni!!!

Naposled editoval moderátor:
Zdravím.
Nevím, kam s tím, ale týká se to mé osoby, tak šup s tím do mého vlákna aktivit.:D Včera při cestě ze zkoušky rádoby domů, jsem se s prominutím tak nasral, že jsem myslel, že zodpovědnou osobu opravdu kopnu do sedínky. Tak by mne zajímalo, která "chytrá hlava" utla trasu vlaku Ex 140 Beskyd tak, že onen spoj jedoucí z Ostravy ve 20:13 končí svou trasu místo v Praze v Olomouci!!!!!! Tím jsem byl totálně v pr... a z Ostravy do Pardubic a následně do HK jsem byl nucen jet až Pernerem v 8:11 následující den, poněvač ani Hutník v sobotu ráno v 6 dle IDOS nejede (jen pátek a neděle) a jet Excelsiorem ve 23:19, tak v Pardubicích tvrdnu dvě hodiny. Takže mezi Ostravou a Prahou jede Odra z Ostravy v 18:11 a pak až Excelsior 23:19. BRAVO ti kdož vymysleli takové svinstvo. Ano, když jezdí prázdné Pendolíno s drahou místenkou, tak zrušíme spoje levnější a vemem si za rukojmí cestující.... :bms: Takže se opravdu nemám jak dostat po zkoušce z Ostravy do HK až následující den a mám tak totálně zadupaný půlden co bych mohl trávit s rodinou, za čež ČD "VELICE DĚKUJI", FAKT BOMBA.
Stížnost na ČD budu psát po víkendu.:(
Dan

Dan J. napsal:
....
Stížnost na ČD budu psát po víkendu.:(
Dan

A ono se to pak změní? Řekl bych že ne. Ale pokud vím, tak Hutník snad jezdí každý den, ne? Minimálně v sobotu 28.5. jel, v Olomouci přidávali 3 B (+12 minut) a v Zabřehu jsme teda do něj radši ani nenasedli - i hospoda narvaná k prasknutí.

Dan J. napsal:
Tak by mne zajímalo, která "chytrá hlava" utla trasu vlaku Ex 140 Beskyd tak, že onen spoj jedoucí z Ostravy ve 20:13 končí svou trasu místo v Praze v Olomouci!!!!!!
On je problém v tom že Beskyd jezdí do Prahy jen v Neděli

lukas matura napsal:
A ono se to pak změní? Řekl bych že ne. Ale pokud vím, tak Hutník snad jezdí každý den, ne? Minimálně v sobotu 26.5. jel, v Olomouci přidávali 3 B (+12 minut) a v Zabřehu jsme teda do něj radši ani nenasedli - i hospoda narvaná k prasknutí.
No nasraných lidí tam bylo docela dost, a sama pokladní se divila, co se děje a lístek na kontakt stížností si tam cestující brali. Jinak já hledal náhradní spoj co nejdříve ráno a Hutník mi IDOS na netu našel pouze v pátek a neděli a když jsem zadal sobotu tak nic.
On je problém v tom že Beskyd jezdí do Prahy jen v Neděli
[/quote]
Kdepak, jezdil do Prahy každý den a já s ním jezdíval. Takže tato změna dloho nebude, jak jsem psal výše i u pokladny mi bylo řečeno, že na to paní (slečna) netuším, koukala vyjeveně.
Dan

Tato změna je od první změny GVD čili od 10.6. Prej mala vytiženost vlaku. No ale ještě ti tam jel na Prahu žluťák 1018. Je to poslední spoj s kterým se dá dostat za Olomouc ...

zbynda napsal:
.... Je to poslední spoj s kterým se dá dostat za Olomouc ...
Hold když někdo cestuje na nevytížené lokálce před zrušením z nějaké Ostravy ku jakési Praze, tak má smůlu. Cestující asi musí ekonomičtějším autobusem nebo nejlépe vlastním autem.

Ach jo, to jsme to dopracovali.

Dane doufám, že už máš námět na aktivitu, ala jak lidem ujíždí přípoje aneb jak odradit cestující, aby cestovali vlakem.

Dane koncem měsíce mám asi 6 dní volno. Tak nějak v tejdnu bys mohl vyzkoušet spojení do Trutnova. Já budu mít ty narozeniny...

Dan J. napsal:
Zdravím.
... Tím jsem byl totálně v pr... a z Ostravy do Pardubic a následně do HK jsem byl nucen jet až Pernerem v 8:11 následující den, poněvač ani Hutník v sobotu ráno v 6 dle IDOS nejede (jen pátek a neděle) a jet Excelsiorem ve 23:19, tak v Pardubicích tvrdnu dvě hodiny. Takže mezi Ostravou a Prahou jede Odra z Ostravy v 18:11 a pak až Excelsior 23:19. ...
Dane, nevím kde jsi na to přišel, ale Hutník jezdí každý den, tak jako jezdí třeba ve 4 ráno Silesia a obou těchto vlaků máš v Pardubicích necelou půl hodinu na rychlík do HK.

Čouda napsal:
Dane koncem měsíce mám asi 6 dní volno. Tak nějak v tejdnu bys mohl vyzkoušet spojení do Trutnova. Já budu mít ty narozeniny...
Ahoj. Určitě se nějak domluvíme.
Kuba napsal:
Dane, nevím kde jsi na to přišel, ale Hutník jezdí každý den, tak jako jezdí třeba ve 4 ráno Silesia a obou těchto vlaků máš v Pardubicích necelou půl hodinu na rychlík do HK.
Ahoj. Ano s tím Hutníkem máš pravdu. Jenže chyba je na netu v IDOS. Když jsem zadal trasu Ostrava hl.n. - Hradec Králové hl.n., tak mi normálně Hutníka vynechalo (pátek neděle ne). Avšak při zadání trasy Ostrava hl.n. - Pardubice hl.n mi ho IDOS normálně napsal, takže jsem kvůli tomu jel z Ostravy až v 8 ráno druhý den. Nicméně zkrácení trasy Ex 140 Beskyd mně opravdu se... a přijde mi ujeté, že z Ostravy kromě žluťáku (na který si musím koupit extra lístek), který je zmíněný výš nic nejede a Zbyněk to trefil úplně přesně. ČD asi bere koridor coby lokálku Bruntál - Malá Morávka, Lipka - Hanušovice, jejihž zrušení mně taky...
Dan

Není nad knižní jizdní řád ;)

IDOS ti někdy nemusí najít zrovna ten nejvhodnější spoj.

Já nechápu, když se dráhy chlubí, jak trať Praha - Ostrava nemůže být prodělečná, proč nejezdí nějaký expres každou hodinu alespoň do těch 22 hodin. Ve večerních hodinách, kdy je menší frekvence by nějaké takové IC obsloužil třívozový Elefant. A lidi by určitě jezdili.

Jinak jsem rád, že nikdo zde nepranýřuje Dana, že si dovolil ve svém vlákně odbočit od tématu :D.

Pokaždé, když totuto stanicí na trati DVK v MSTS projíždím, tak mne napadá, kterou že to banku ona osoba stojící na nástupišti udělala, ale poněvač za dob bolševika se banky moc nedělaly, i když u nás v Ostravě vykradli poštu, ale to byla opravdu velká událost, dneska se snad nad nějakou tou loupeží nikdo ani nepozastaví,:D nedá mi to nedat sem tento screen.:D
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://imageshack.us/a/img854/1886/lneklupiwily.jpg

Pánové zdravím, jede někdo do Bohumína vlakem na trase Pardubice - Bohumín? Že bych se přidal. Jestli jo, tak se prosím ozvěte na SZ.
Díky Dan.

JiříkTK napsal:
Hmmm, nebylo by lepší počkat na aktualizaci tratě?
Ahoj, no zatím se aktivita chová po všech aktualizacích stejně a kosmetické úpravy ji nijak neovlivní, pokud se ale brutálně zasáhne do databáze a pozměnily by se například názvy nákladních kolejí, nebo linkování návěstidel, tak už to stejně nikdy nedám dohromady... Jinak zpráva že vyjde co nevidět znamená to, že ještě půjde ve finální verzi tak dvoum testrům na znovuprojetí a já sám osobně to pojedu celé znovu taky, takže určitě to zase tak rychle ven nepůjde.:D:D:D
Dan

Dan J. napsal:
... pokud se ale brutálně zasáhne do databáze a pozměnily by se například názvy nákladních kolejí, nebo linkování návěstidel, tak už to stejně nikdy nedám dohromady...
To se přece zatím neplánuje.

Však já vím, jen jsem poznamenal, co by tuto minisérii aktivit vyradilo. Jsem moc rád, že to fachčí právě jak ve staré verzi DVK, tak i v nové chystané.
Dan

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře