Aktivity Dan J. #2

A te ono, tak buď se vykašlu na to co vydal Pikku, Hekl a další a budu jezdit na TBP + pár vydaných starších modelů a budu v poho nebo si tam narvu co chci a budu jezdit pod OR, kde jsem schopen odjet celou trasu Bohumín-Praha na jeden zátah, viz připravena aktivita Leo expresu. Jo v Praze OR taky zabrblal, ale až na konci, tedy skoro po 3 hodinách a ne třeba po 10 minutách jako v msts.
Je fakt, že jsem musel do trati BP dát jinej soundcfg.dat, páč ten v BP to moc dlouho neudržel, až ten co jsem měl v trati 321 to jakž takž udržel při životě.
Až si najdeš čas, tak se stavim a ukážu jak na OR, prostě tvé aktivity jsou oblíbenější.

Os_3767_Os_3317 na forum.jpg
Je 5. 4. 2013, obyčejný uchcaný pateční jarní den. Neobyčejná, ale podle skutečnosti, je souprava, kterou vezete z Olomouce do Přerova na pravidelném Os 3767 a z Přeova do Bohumína, na pravidelném Os 3317. Na rozdíl od pravidelného řazení: ČD 163 + 3x Bdt, byla v tento den souprava vlaku složena z vozů: ČD 163 + 4x Bmx (050). Tyto vozy jely do Bohumína proto, aby mohly být následujícího dne nasazeny na historický vlak do Hradce nad Moravicí na akci s názvem „Vítaní jara“. Na této akci byla nasazena tehdy ještě bohumínská ČSD 423.041, na které při sobotní jízdě došlo k poruše regulátoru již při návozu do Opavy. To je však jiná kapitola, ke které snad bude i další díl aktivity, pokud seženu dostatek podkladů. Pokud chcete pomoci, případné informace a fotografie k onomu dni „Vítaní Jara“ 6. 4. 2013 mi můžete zaslat na e mail: salamandra5.dan@seznam.cz

Aktivitu můžete stáhnout zde: http://www.blackwolf-msts.wz.cz/

Tak já jsem R 733 nerozchodil. A to si myslím, že aktivitám hodně rozumím, ale i přes odebrání trafficů v Brně pokaždé pád do Windows. Bohužel, nedá se nic dělat.

Ahoj Šneku.
To je hoooodně zvláštní, já jsem v Brně neupravoval nic, je to starší aktivita, kde jem jen protahoval trasu Polom - Bohumín a co jsem jediné dodal v Brně, je tramvaj od Vrbama, kde chyběl s soubor, který je u aktivity. Jinak jsem 733ku projížděl snad 10x a v Brně jsem neměl jediný problém. Tak nevím, jak bych poradil, pomohl. Má někdo stejný problém?
Dan

Já R 733 projel v pohodě, dokonce po výjezdu z Brna jsem ukládal a načítal poprvé tuším až někde u Vyškova (a to ještě preventivně).

A já se dneska po 6 pádu aktivity PN 63090 nasr... a spustil OR a chtěl udělat update, vyskočila na mne chybová hláška, tak jsem OR smazal a nainstaloval znovu z webu a teď už mi padá aktivita i v OR... Konzultace s Joskou bude nezbytná. Jinak jsem rád, že aktivita 733jky jede. Šneku, měnil jsi nějaké vozy? I to může být příčina pádu. Ale to jistě víš.

U R 377 načetl nejprve volnou jízdu a pak jsem z Brna odjel. Ale před Černovicema pro jistotu uložil a načetl znovu. Dojel jsem ji.
Luba.

Aha, tak tu je ještě jedna možnost, toto dělalo někdy na některých sestavách PC počasí a rozednívání v určitou hodinu, takže ano, nejprve načíst volnou jízdu a pak aktivitu samotnou.
Dan

Já si u sebe všimnul při načtení se mi u této aktivity nezobrazí mašina s kterou jedu.

To je u mne taky, respektive v kolonce je uvedeno "neznámá". Ale nestalo se mi to poprvé, a asi to souvisí s něčím (chybějícím) v engu? Znalejší jistě doplní.

Ne ne, kolonka NEZNÁMÁ nemá na aktivitu vliv, to je věc rozbalování z APK a velká a malá písmena, takovou aktivitu lze spustit bez potíží, ale pozor, pokud chci spustit nejprve volnou jízdu, tam už musím zadat jakoukoliv mašinu, jinak MSTS padne, takže stačí rozbalit nabídku mašin, zadat jakoukoliv, pak spustit volnou jízdu, pak aktivitu.
Dan

Tak 733 dojeta bez potíží. Pěkná práce, hlavně oceňuji traffic odstavených souprav ve stanicích.

Prešiel som pod OR R 733 Radegast a zdá sa, že fungoval bez problémov. Všetky časy sa mi podarilo dodržať, akurát pár minút jazdy niekde za Přerovom šiel predomňou nejaký pomalší traffic asi o rýchlosti cca 80 km/h, ale postupne sa rozbehol na plnú rýchlosť a po chvíle kdesi v diaľke zmyzol. Do Hranic na M. som teda prišiel včas, takže možno to bol úmysel autora. Problémy nastali až pri posunovaní v Bohumíne, kedy asi 2x nenabehla žiadna hláška (aj pri jej hľadaní dodatočným posunom) a po finálnom napojení 362jky na odstavené vozy sa neprehodila cesta späť na nádražie, čím som musel aktivitu predčasne ukončiť. Ale inak super aktivita, chválim. :)

Ahoj.
Takže k R 733. Tedy v OR dva rozdíly:
1. To co těblokovalo je manipulák a předjet si jej měl v Lipníku na Bečvou, v MSTS to klaplo.
2. Po najetí 362jky v Bohumíně na vozy se má aktivita ukončit, v MSTS tomu tak je.
Díky moc za pochavlu, jak dodělám resty MSTS a konečně bude nový PC, začnu zkoušet OR a tak aspoň vím, u čeho začnu. R 733 a taky zkusím hned v Brně kolik OR snese se zatížením na vozy. :-)

Tak si pusť můj Radegast, tam jsem se s tim pip a neřeším zda to někdo pod msts odjede, ten je u mě na druhé koleji.

Back
Nahoře