Dan J.
Strojvedoucí
Ahoj, já sice nemám nejnověší comp (bude), le vývojáři OR by si mohli uvědomit jednu podstatnou věc. Pokud na mém compu, kde mi jedou nejnověší PC hry, jako třeba Enemy Front, kterážto hra je na grafiku náročná jako prase, tak nechápu, proč jsou takové peripetie s OR. Pochybuji, že naše ročníky +/- 40 - 50 let budou shánět nejnovější PC sestavy, jen aby jel jeden simulátor. Povětšina PC her, těch novějších si detekuje počítač a jede třeba ve slabším rozlišení grafiky, ale jak zatím zjišťuji, tak OR se chová na starších sestavách dost nekorektně. Teď jsem se pustil do aktivity rychlíku 994 na tari BP z Pardubic, kousek za Jroměř a výsledek?
Pardubice = zatím bez odstavených vozů, ale vše se chová korektně, rychlík od HK odvěsí vozy a posun je dosune do šturcu, zobrazuje se vše.
Stéblová = tam už potkám vlak buď celý šedá, nebo jen šedou mašinu a po load ok.
Hradec Králové = tam se mi zobrazí dvě soupravy a další dvě šede po restart se mi zobrazí vše i s vozem 954.
Dále aktivita mi občas padne s tímto textem:
Load a jedu dál. Nemám fakt až takovou PC vykopávku, stručně:

GK:
Přeci nemohu chtít, aby běžný uživatel při pokusu zahrát si vlakový simulátor vlastnil PC alá NASA a ještě k tomu používal vozidla z MSTS, to se mi zdá malinko postavené na hlavu...
Tak fakt nevím. jak mne OR nadchl svými novými možnostmi, tak zatím je pro mne nemožné dělat aktivity a jinou práci, uvidíme jak po sestavení nového PC, ale znova, kolik lidí si může dovolit vlastbit nejnověší, nejvýkonnější sestavy a neustále je obnovoat?...
Dan
Pardubice = zatím bez odstavených vozů, ale vše se chová korektně, rychlík od HK odvěsí vozy a posun je dosune do šturcu, zobrazuje se vše.
Stéblová = tam už potkám vlak buď celý šedá, nebo jen šedou mašinu a po load ok.
Hradec Králové = tam se mi zobrazí dvě soupravy a další dvě šede po restart se mi zobrazí vše i s vozem 954.
Dále aktivita mi občas padne s tímto textem:
Load a jedu dál. Nemám fakt až takovou PC vykopávku, stručně:

GK:
Přeci nemohu chtít, aby běžný uživatel při pokusu zahrát si vlakový simulátor vlastnil PC alá NASA a ještě k tomu používal vozidla z MSTS, to se mi zdá malinko postavené na hlavu...
Tak fakt nevím. jak mne OR nadchl svými novými možnostmi, tak zatím je pro mne nemožné dělat aktivity a jinou práci, uvidíme jak po sestavení nového PC, ale znova, kolik lidí si může dovolit vlastbit nejnověší, nejvýkonnější sestavy a neustále je obnovoat?...
Dan