Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A proto mažu uložené pozice přímo ze složky MSTS v PC např. v průzkumníku a pak pokud potřebuji si smazaný "sejv" vytáhnu z koše, takže mám neustále zálohu, nikdy uložené pozice nemažu po spuštění hry přímo v nabídce simulátoru.KarlicekM napsal:Já jsem save promazal a nechal si jen poslední a to byla chyba.
@Zbyněk ŠemoraUrčitě, ale tohle nepatří k hlášení chyb do trati, protože se jedná o chybu uživatele. Na tohle je vlákno o mých aktivitách. Tady žádný problém není. Ale pokud v Hohenau nezastavím jak mám tak se asi nevybaví některé události. Já to jel asi 15x a zde žádný problém není. Zkoušel jsem i projet konec peronu, byl jsem nazván Trotlem, ale hned zastavil a tím se pak vše v Břeclavi vybaví jak má. Doporučuji z uložené pozice znovu jet k peronu do Hohenau
projel jsem znovu Hohenau. Břeclav už jede.@Zbyněk Šemora
Po přístání do peronu v Hohenau jsem dostal instrukci, odvěsil jsem se, odjel jsem na zhlaví a zpět na konec peronu směr Břeclav. Na konci peronu jsem zastavil. Po 1 minutě se nic nedělo (většinou přijde hláška hned po zastavení), jsem se pomalu rozjel, (+/- 5km/h) abych se přiblížil k odjezd.náv., které bylo na stůj.
Na to hned přišla hláška o trotlovi. Ihned jsem zastavil. Podotýkám, že stále jsem byl v úrovni hrany peronu. Po cca 2-3 minutách přišla hláška o odjezdu Lv123456. Postavila se mi cesta a rozjel jsem se ku Břeclavi. U vjezd.náv. Břeclav bylo na stůj, po zastavení přišla další hláška o Blavě a abych pomocí TAB si postavil cestu. To jsem učinil, na F4 se cesta ukázala, jen bylo stále na stůj. Následovalo projetí stůj a konec. Zkusím znovu načíst vjezd do Hohenau. Uložení F2 provádím takřka u každé stanice po cestě.