Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nepochopili jsme se.Tak jako klasický posun určitě na Hlavní nemůže, max. jako PMD. Můžeš posunovat za označník, ale celá souprava nesmí opustit obvod stanice a zároveň můžeš posunovat nejdále k vjezdovému návěstidlu následující dopravny

Jo tak... No ale ze Židenic jedeš i tak do Malo jako vlak, a na posun se měníš a u ranžírky "Na Hrázi" kousek za St1. Jedeš-li tedy jihem.Nepochopili jsme se.
Na hlavní k boudě přijede, jako Sp od Břeclavi a pak jede jako posun do depa Maloněřice.
Ahoj chlapi. Už delší dobu bojuji s registrací na tomto servru, ani za kkt, mi nejde se zaregistrovat, zkoušel jsem i jiný enail, zkoušel to i kámoš přes počítače a ani za zleté prase. Nemá někdo zkušenost, co se děje... Když se chci zaregistrovat tak:
Zobrazit přílohu 45274Zobrazit přílohu 45275
A zkoušel jsem schválně založit nový email a to samé kur...
Jasně, je třeba to brát s nadhledem. Ale oni to dát museli a patří jim za to můj obdiv. I proto tahle fotka s AI úpravou.Dane a dal bys to? Já asi ne ani v nejlepších letech. Na vojně v Michalovcích, kdy jsme dobývali nepřátelský zákop, na zádech plnou polní a nejlepší varianta ještě kulomet se zásobníky, kromě samopalu a v rojnici se za řevu hurá a střelby z ručních zbraní poklusem běželi dorazit nepřítele v zákopu. Já když tam z vyplazeným jazykem doběhl, tak s pocitem. "Nepříteli, tady mne máš, už nemám sílu ani abych ti dal pohlavek a to bych tě měl ještě dorazit bodákem. " A někdy nám to ještě zpestřili v atombordelu a masce. A jak jsem byl rád, že tento výcvik byl v zimě. V letních vedrech jim tam vojáci kolabovali. Jen utíkat do útoku s plnou polní a s maskou, to byl teror.