Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Ne, párovky obecně se řídí hranatými. Šestikoláky obecně měly omezení kvůli konstrukci třínápravových podvozků. Což se ale ani Štokrů netýká. ;) Navíc kulaté rychlostníky se snad měly rušit a na tratích s ETCS by měly klasické zůstat na maximálně 100 km/h, více bez ETCS jet nelze a nad "limit" ukazuje povolenou rychlost displej přímo fírovi. :)

Ahoj. Ještě se pozeptám. Může (mohl) v roce 2012 odjet vlak z Brna hl.n. směr Židenice od budovy z 1. nástupiště po nesprávné, tedy levé koleji?

Určitě mohl. Záleží ale jestli na rozkaz a PN, nebo klasicky na barvu. Jestli máš SJŘ z té doby, tak ho sem nahraj...

Ahoj. Už jde o posun, takže už vím, že mohl a v trati je to na přivolávačku. Už mám zapracováno. Dík.

Tak jako klasický posun určitě na Hlavní nemůže, max. jako PMD. Můžeš posunovat za označník, ale celá souprava nesmí opustit obvod stanice a zároveň můžeš posunovat nejdále k vjezdovému návěstidlu následující dopravny

Tak jako klasický posun určitě na Hlavní nemůže, max. jako PMD. Můžeš posunovat za označník, ale celá souprava nesmí opustit obvod stanice a zároveň můžeš posunovat nejdále k vjezdovému návěstidlu následující dopravny
Nepochopili jsme se.
Na hlavní k boudě přijede, jako Sp od Břeclavi a pak jede jako posun do depa Maloněřice.

Ahoj chlapi. Už delší dobu bojuji s registrací na tomto servru, ani za kkt, mi nejde se zaregistrovat, zkoušel jsem i jiný enail, zkoušel to i kámoš přes počítače a ani za zleté prase. Nemá někdo zkušenost, co se děje... Když se chci zaregistrovat tak:

ucet1.jpgucet2.jpg

A zkoušel jsem schválně založit nový email a to samé kur...

Ahoj chlapi. Už delší dobu bojuji s registrací na tomto servru, ani za kkt, mi nejde se zaregistrovat, zkoušel jsem i jiný enail, zkoušel to i kámoš přes počítače a ani za zleté prase. Nemá někdo zkušenost, co se děje... Když se chci zaregistrovat tak:

Zobrazit přílohu 45274Zobrazit přílohu 45275

A zkoušel jsem schválně založit nový email a to samé kur...

Asi Vám tahle odpověď moc nepomůže, ale i tak...
Zkoušel jsem teď vytvořit nový Microsoft Live účet a nenarazil jsem na žádný problém. Dělal jsem to také ve Firefoxu, akorát emailová adresa byla úplně jinde, ne na seznamu. Jestli na to ještě máte nervy, zkuste to:
- z jiného prohlížeče, ideálně z Edge (také produkt Microsoftu, plus tam nejspíš nemáte všelijaké ty "cookies", které mohou dělat bordel).
- zřídit pro tento účel nový email jinde než na seznamu(netvrdím, že to je příčina, ale chceme toho co nejvíc změnit).
- pokud máte možnost udělat si na telefonu WiFi hotspot a připojit k němu notebook (nebo to celé udělat na telefonu připojenému přes data), tak to by taky mohlo pomoct. (jde o to, abyste to dělal z jiné IP adresy než doteď)
Ta hláška o "neobvyklé aktivitě" je taková nicneříkající, proto je potřeba co nejvíce věcí udělat trochu jinak.

Dane a dal bys to? Já asi ne ani v nejlepších letech. Na vojně v Michalovcích, kdy jsme dobývali nepřátelský zákop, na zádech plnou polní a nejlepší varianta ještě kulomet se zásobníky, kromě samopalu a v rojnici se za řevu hurá a střelby z ručních zbraní poklusem běželi dorazit nepřítele v zákopu. Já když tam z vyplazeným jazykem doběhl, tak s pocitem. "Nepříteli, tady mne máš, už nemám sílu ani abych ti dal pohlavek a to bych tě měl ještě dorazit bodákem. " A někdy nám to ještě zpestřili v atombordelu a masce. A jak jsem byl rád, že tento výcvik byl v zimě. V letních vedrech jim tam vojáci kolabovali. Jen utíkat do útoku s plnou polní a s maskou, to byl teror.

Dane a dal bys to? Já asi ne ani v nejlepších letech. Na vojně v Michalovcích, kdy jsme dobývali nepřátelský zákop, na zádech plnou polní a nejlepší varianta ještě kulomet se zásobníky, kromě samopalu a v rojnici se za řevu hurá a střelby z ručních zbraní poklusem běželi dorazit nepřítele v zákopu. Já když tam z vyplazeným jazykem doběhl, tak s pocitem. "Nepříteli, tady mne máš, už nemám sílu ani abych ti dal pohlavek a to bych tě měl ještě dorazit bodákem. " A někdy nám to ještě zpestřili v atombordelu a masce. A jak jsem byl rád, že tento výcvik byl v zimě. V letních vedrech jim tam vojáci kolabovali. Jen utíkat do útoku s plnou polní a s maskou, to byl teror.
Jasně, je třeba to brát s nadhledem. Ale oni to dát museli a patří jim za to můj obdiv. I proto tahle fotka s AI úpravou.

Ale sluší ti to. Vypadáš jako pravý bigoš v akci. Kdepak, té AI se můžeme začít i bát. Klidně tě takto mohou někde zkompromitovat.

Ahoj, našel by se někdo, kdo by opravil chybu, stejnou, jako byla u vozíků MUV, u italských vozů na auta? Nebo dal radu, co v s souboru opravit? Popřípadě vozy zašlu.
fsvozy.jpg

Co to je za *.s soubor? Musíš tam smazat nejspíš opět tu animaci koleček, která je úplně dole.

Back
Nahoře