Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj Dane, vím že teď toho máš asi hodně nové aktivity, nový web, samozřejmě a hlavně práce. Ale kdyby jsi měl čas a mohl se podívat na aktivitu na BP Sv 103140 hned po výjezdu z depa už s papouškem a vozem mi to napíše souprava vykolejila. Je to v čase 8:29 a místo na fotce jsem zakroužkoval.

Přílohy

• obrázek_2026-02-10_225038120.jpg
    obrázek_2026-02-10_225038120.jpg
    59.3 KB · Zobrazeno: 5
No to si právě nemyslím spíš nějaký traffc. Jelikož jsem tu aktivitu už jel tak jsem ani nepospíchal, protože stejně čekáš než projede ten osobák na Svinov. Napadlo mne jestli to náhodou nebude že byla na jinou verzi tratě, ale Zbyněk přeci v Ostravě nic neopravoval.

Když jede osobák na Svinov, ty už máš býr v nákladním. Tuším. Hele, ono to bylo před mnoha aktualizacema a Icik pak měnil rychlosti v AI dopravě a tam může být zakopaný pes. Nebo mne napadá, v simulaci v nastavení or mám zaškrtlo: "Alternativní cesta pro AI..." To mám odjakživa a u všech aktivit.

Takže jsi měl pravdu zaškrtnuto "Alternativní cesta ...." a projeto bez problému. Takže moc děkuji za radu, holt jak jsem starej tak jsem...

Ahoj Dane, vím že teď toho máš asi hodně nové aktivity, nový web, samozřejmě a hlavně práce. Ale kdyby jsi měl čas a mohl se podívat na aktivitu na BP Sv 103140 hned po výjezdu z depa už s papouškem a vozem mi to napíše souprava vykolejila. Je to v čase 8:29 a místo na fotce jsem zakroužkoval.
Ahoj příteli jeden skromný dotaz kde je tahle akt. BP SV 103140 k mání???

plagat3510.jpg

Krásný jarní den roku 2005, i přes nádherný den, na osobáku z Olomouce lehl "Krokodýl" ČD 851, takže vlak přebral "Kocour" ČD 742 coby záloha, na konec soupravy byl ze zálohy přišibován vůz ČD BDix a vy povezete osobák do cílové stanice Olomouc a pak zpět do Krnova, kde obrat vlaku končí, takže odstavíte vozy a zatáhnete do depa.

Více ZDE

Přeji příjemnou zábavu. Dan J.​

DJ_310_Opavske_lok_plagat.jpg

V této aktivitě protáhnete v páteční letní den roku 2004 motorové vozy ČD 810 po okolí Opavy a také si zaposunujete s "Kocourem" ČD 742.
- Z počátku se nacházíte na vlaku 23412 do stanice Svobodné Heřmanice a zpět se budete vracet jako Os 23413.
- V 1. zakončení aktivity přeberete úlohu na posunu v Opavě Východ, kde "osvobodíte" motor, se kterým jste přijeli ze Svobodných Heřmanic.
- V 2. zakončení aktivity přeberete Os 23474 a zavezete jej do cílové stanice Hradec nad Moravicí.
- V 3. zakončení aktivity přeberete Os 13431 a zavezete jej do cílové stanice Hlučín.
- V 4. zakončíte celou sérii na Os 13481 z Kravař ve Slezzsku do Chuchelné.

Více ZDE
Přeji příjemnou a ničím nerušenou jízdu.

Dan J.​

DJ_310_Os13521-22_plagat.jpg
V této aktivitě se projedete po trati 313 z Vrbna pod Pradědem do Milotic nad Opavou a zpět. Přepravu na této trati zajišťovala společnost OKD, v současné době GJW. Letní nedělní den roku 2005. Na trať se mimo vás chystá i historický vláček, se kterým budete křižovat při cestě zpět v Široké Nivě.

plagát_Os13616_ORCZ.jpg
Podzimní pracovní den roku 2004. Nacházíte se na motorovém voze ČD 810 v depu Lipová Lázně, který zde měl pauzu. Po svolení k posunu pojedete jako Os 13616, do Vápenné, coby přípřež za lokomotivou ČD 749 (751 momentálně není k dispozici), pak už sólo do stanice Javorník ve Slezsku. Tam máte obrat a zpět se budete vracet jako Os 13619, kdy pojedete až do stanice Jeseník. Tam vůz přechází na Os 23671 a pokračuje do Zlatých Hor. Ten samozřejmě "kočírujete" také. Jako bonus si zajedete také s Os 23616 z Velké Kraše do Vidnavy.

Vice ZDE

DJ_310_Os23502-03_plagat.jpg
Letní páteční den roku 2005, vezete motorák do stanice Rýmařova a zpět do stanice Valšov a konečné stanice Bruntál.

DJ_310_Os23579_GVD_2004_plagát.jpg
Podzimní nedělní den roku 2004. Vy máte šichtu na "Šukafónu" ČD 810, se kterým jedete z Malé Morávky do stanice Krnov jako Os 23579. Z Krnova do Opavy východ po přivěšení vozu ČD BDtax pokračujete jako Os 3473.

Více ZDE

Jedeš se 742jkou na kolej vedle fallsů, tam zastavíš, na volno vyjedeš za výh. před návko do nádraží, požádáš proti stůj a jexeš na Fallsy, ry vtáhneš na úvrať, pak do nádraží prádelny uhlí a znova do úvratě a na vozy Falks Pn. Vše tam je loose consist. Není důvod, aby tě tam něco nepustilo. Jel to Icik, Jaryn, já a mnoho jiných a soupravu normálně sešibovali. Pak jedeš na ČDC 130, od vlaku Pn s fallsy odtáhne Hektor 721 vadnou uhelku, tu na ně najedeš a po brzdě odjezd...

Jedu s 742 vedle Fallsů, tam zastavím, jedu do nádraží , tam zastavím, ale místo toho, abych měl na klacku červenou, tak se mi objeví žlutá a já jedu úplně někam jinam, na Fallsy vůbec nenajedu. Je to divné.

Back
Nahoře