charlie600
Skladník
Chtěl jsem to to trochu odlehčit ( prosím o smazání mého plevelů) DěkujiNene, tebe se to netýkalo a v klidu, jak jaem psal vyjasněno přes SZ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Chtěl jsem to to trochu odlehčit ( prosím o smazání mého plevelů) DěkujiNene, tebe se to netýkalo a v klidu, jak jaem psal vyjasněno přes SZ.
Netřeba mazat, pocopil jsem, jak to bylo myšleno.Chtěl jsem to to trochu odlehčit ( prosím o smazání mého plevelů) Děkuji
Máš naprostou pravdu, ovšem třeba by to některé jedince donutilo hledat, a neklást X krát zodpovězené otázky.To pak čistě náhodou někdo nový se nemá šanci na nic zeptat jen kvůli jednomu Prudičovi. Být tu nový a nemoci se na něco zeptat, tak to asi raději oželím a budu hrát něco jinde. Spíše to chce trochu filtrovat "Inteligenty" !!
Dneska ani strýček GOOGLE nehledá dle zadaného výrazu a nabízí spoustu "blbostí" okolo a dokonce i bez slova zadaného výrazu.Souhlas s Tomem. Ovšem zabudovaný vyhledávač je chabrus a práce s ním je spíše o nervy. Jen vložení "správného termínu", který relevantně poskytne potřebný výsledek a ctěné Fórum za 1) nenapíše, že, výraz je příliš krátký a nelze jej vyhledat, 2) nenapíše, že na daný výraz nic nenašel, 3) nezasype dotazujícího přívalem několika desítek linků a několika stovek povětšinou irelevantních příspěvků, bývá malým zázrakem. Zejména při vyhledávání dřívější, příliš obecné nebo méně častěji řešené problematiky. (Tohle bývá i můj problém - hledám věc která se tu kdysi před rokem řešila nebo různé důležité postřehy k problematice OR. Vím, že to tam kdosi kdysi řešil, ovšem kdo byl autor? V jakém vlákně to bylo, jaký klíčový výraz použít? Aby mi např. po dotazu "nastavení GK pro MGOR" nevypadl deprimující počet 1234 odpovědí. A nebo taky nic, protože ten správný klíč měl být "nalazení (!) GK v MG-OR".)
Neznalost gramatiky, vynechávání diakritiky, používání slangových výrazů či nářečí u autorů potencionálně důležitých příspěvků snižují úspěšnost hledání k nule.
Některé dotazy, řešené několikrát, naposledy o 5 příspěvků výše nebo na předešlé straně, opravdu vyžadují ostřejší reakci, zejména když jsou nezdvořilé a drzé.Pak už je to jenom o to, kdo a jak odpoví. A filtrace "iteligentů, nekonečných prudičů, provokatérů"? Oni se vždy po čase působení provalí sami. Máme tedy tlačítko [Nahlásit] a u správců nechť se pak děje vůle boží.
Promiňte, že jsem se rozepsal...
Tohle tlačítko jsem použil 2x v živoě, když byl výlev už opravdu sprostý. Jinak nemám ve zvyku bonzovat.Máme tedy tlačítko [Nahlásit] a u správců nechť se pak děje vůle boží.
"Hledat" se dá použít v encyklopediích nebo v odborné literatuře, ale na diskusním fóru, tady nejsme v žádném katalogu mouder. Já hledat používám často, ale většinou se jedná o debatu lidí, kteří často nemají páru v čem je jádro problému, ale spíš se jedná o diskusi se zkušenostmi ala pokus a omyl. Tedy je opravdu lepší a plodnější se znovu zeptat a doufat, že si to přečte někdo, kdo ví o čem je řeč. Když já se snažil pochopit například gmax, také jsem našel vlákno. Ale tam to bylo tak složitě, že mi pomohly až nové odpovědi od Mikuldy i Tebe. A najednou ta žárovka nad mou hlavou nejprve zablikala a rozsvítila se.třeba by to některé jedince donutilo hledat, a neklást X krát zodpovězené otázky
Venny, já to myslel dobře a taky s nadsázkou. Jinak vyse.me se už na tuhle kauzu, element byl odstraněn a já pokračují v práci na trati BP na něčem opravdu velkém.A teď vážně: není fér vytrhávat jednu větu z kontextu. Každý má práh snášenlivosti jinde a případné použití informačního tlačítka je někdy jediný způsob, jak se dotírající harpyje zbavit. Na tom není nic špatného.
Tak to už musí být nějaký měřák pro SŽ po celé mapě, protože nevím co by mohlo být větší jak osobák Pha - Bohumín, nebo znojemské vinobraní s Barunama...Venny, já to myslel dobře a taky s nadsázkou. Jinak vyse.me se už na tuhle kauzu, element byl odstraněn a já pokračují v práci na trati BP na něčem opravdu velkém.

Teď jsem tu aktivitu nainstaloval a normálně jsem ji spustil. Tohle vypadá, že chybí vozidla hráčovy soupravy.Mám ďalší problém.Táto aktivita Aktivita: Os 7165 a 20556, GVD 2019 (oprava aktivity, úprava pro ORCZ) mi nefunguje. Dáva mi to error loading player train.

Jaj sorry menšia chyba Nie tu som myslel ale MOs 7165 s tými mluvenými správami.Teď jsem tu aktivitu nainstaloval a normálně jsem ji spustil. Tohle vypadá, že chybí vozidla hráčovy soupravy.
KOMU TO NEJEDE, STÁHLI JSTE VŠECHNY RegiNovy od Pikka a pak jeich opravu pro ORCZ co udělal Meda a je u aktivity, bez originál modelu to nepojede?
Zobrazit přílohu 35722
Souprava hráče, ta Regina + 810 na prfeli vlaku. Zkontrluj si consisty, ře jsou všechny v pořádku.