Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To těžko, když kolejnice je položena horizontálně.Horizontální hrana pultu musí být kolmá na kolejnici.
To je právě to, co jsem psal. Ta kabina je potřeba "pootočit " po směru hodinových ručiček. Je posazená nakřivo. Horizont ovládací desky, co mám proti očím, by měl svírat pravý úhel s osou pravé kolejnice, kterou vidím za sklem. A nesvírá. Dělá to dojem, jakoby to stanoviště bylo uprostřed kabiny propadené (nebo prolomené) v tom čele dovnitř. Jakmile opraví ty hodnoty v engu (tuším), otevře se výhled ze stanoviště malinko vpravo a sedadlo fíry se tím pádem posune malinko vlevo, a už by to mělo sedět."Nesedí" fíra moc vpravo?
Žádný .eng! Psal jsem jasně .cvf : https://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/5228/page-2#post-193093 i jak to opravit pod obrázkem.Jakmile opraví ty hodnoty v engu (tuším),
Až na to, že to bylo uděláno rovnou s vydáním modelů, docela podnětný nápad po těch letech.spraviť consist dvoch 470 čelami k sebe