ORTS modely

To byla akce ZSSK, ne vandalství? To se teda divím, ikdyž radši umělecké čmáranice ve stylu StarWars, který běhala na rychlících BB - Žilina, než jen nějaký nesrozumitelný nápis...

Niečo pre 3michala......

Renovovaný model a repaint ŽSR GPK vozňa. Repaint urobil Dodo s 3michalových fotiek, a ja som už len trochu upravil model podľa dodových pripomienok.

Pôvodne som chcel dorobiť aj lod, ale pre problém okolo animácie som sa na to nakoniec vykašlal......

gpk.JPG

Zanedlho......

Zastavilo se mi srdce a vyrazil se mi dech :eek: Krása neuvěřitelná pánové, jen houšť a větší kapky!

Stavbu interiéru využijem trochu na taký mini návod pre prípadných nových modelárov ako jednoducho zladiť okná proti sebe presne.Teda interiérové a exteriérové, keďže sú na dvoch rôznych textúrach.

Podľa vonkajších okien si vymodelujem box, ktorý tvarovo presne kopíruje okná.Ja si pre lepšiu prehľadnosť nastavujem Wire pohľad.

okna.JPG

Je to krásne vidieť aj vnútri. Zatiaľ ešte s neupravenou textúrov.

okna2.JPG

Teraz si tam vložím už svoju novú textúru a následne zladím polohu okien na textúre. Je to jednoduché a úplne presné.

okna3.JPG

okna4.JPG

Samozrejme tam kde sa režú okná je to bezpredmetné.

To čo je zarámované bolo odstránené. Aj na disku aj na FTP takže ja osobne zálohu žiadnu nemám.

web.JPG

To už by bola tretia verzia....A hodila by sa aj pomaľovaná......Ak sa nenájde niekto skúsený ako Dodo, Ricar a ty , tak by som potom tie fotky zobral.

To jz wlab bol Dušanov počin bez fotiek s čias keď sa maľovánky uznávali. Tie veci neboli náhodne vybraté na likvidáciu. Keď ti tak veľmi chýbajú otvor si paint a nakresli si ich..... Fotky nepotrebuješ.

A to si to stihol ponúknuť aj v príslušnom vlákne, alebo si to s fleku rovno poslal mne. ?

Back
Nahoře