Aktivity pro OR Jacek

Nevíš, co s tím? Je trochu divné, že zpráva o přivěšení vozů proběhne, zpráva o jejich vyvěšení taky, ale když je přešibuju, tak se aktivita ukončí s tím, že už jsem je dávno měl mít přivěšené, což se stalo tak 5 minut zpátky. Je chyba ve mně nebo v aktivitě? Díky moc.

Plexi, tady stačí zastavit dříve než přijde hláška autora aktivity a část procedury jde do kopru. To je milá/nemilá vlastnost OR, že stačí zastavit někde poblíž reverzního bodu aniž bys ho projel.

Já jsem jej právě projel, dokonce se mi už ukázal druhý reverzní bod na výtažné koleji, ale pak se objevila ta hláška o konci aktivity.

Tak je ještě jedna možnost - musíš kocourovi naložit, abys nebyl za šneka.

No právě já jsem rychlý dost, ale zaráží mě věc, že mi přijde zpráva, že už jsem měl mít dávno přivěšené vozy, které už jsem přece přeposunoval a už je zase mám odvěsit.

Těžko říct. V každém případě neobrazení hlášky při zavěšení způsobí jen neaktivaci následujících asi dvou hlášek v té výtažné. Krátce po tom upozornění by se měla zobrazit hláška o postaveném posunu do výtažné a je možno jet dál. Konec aktivity zásadně nepoužívám. Zkus teda pokračovat dál.
Jinak o rychlost v této misi nejde, na všechno je čas.

Ahoj,
Plexi šahal jsi nějak v AE na vozy té soupravy? může to být i rozdíly v délce vozů a pak ti nějaké ze zastavení nemusí chytit hlášku korektně. Mám tu misi projetou a šlape to Jackovi jako dráha RhB. Zkoušel jsi spojit vozy té problémové soupravy a pošibnout (sunout) zkušebně po xmetrech, jestli se hláška nechytne?
Z počátku mě zpráva o tom, že jsem louda taky šokla a cítil jsem nepříjemný tlak od provozu na to že musím jet na120:). Pomocí mi pak bylo vybavení si připojení/odpojení vozů při zobrazení hlášky. Tedy neodpinknul jsem ji, držela mi čas a já si jako začátečník OR v klidu mohl udělat RB, hadice a kuple. Možná nežádoucí z pohledu autora, ale mi to dalo tu potřebnou pohodu a misi jsem si užil, za což ještě jednou Petrovi děkuji.

Jo, na voz v AE jsem šahal, ale myslím, že to nebylo nic tak závažného v rozdílech délky vozů. Zkusil jsem popojet oběma směry, ale nikde nic.

Back
Nahoře