Aktivity Efko3

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna efko3
  • Datum začátku Datum začátku
Nevím nevím,ale jako začátečník by mě asi zajímalo,kde tvých pokusů dosáhnu. :!:Nějaký odkaz na web kde se dají stáhnout a tak dále by to chtělo.

poison napsal:
Nevím nevím,ale jako začátečník by mě asi zajímalo,kde tvých pokusů dosáhnu. :!:Nějaký odkaz na web kde se dají stáhnout a tak dále by to chtělo.
Zrejme ich nasype cez dráty do tvojho PC :lol:
Jak sa tu neobjaví žiadny odkaz na web s aktivitami alebo link na funkčnú aktivitu, zamknem vlákno a po čase ho zmažem.

Naposled editoval moderátor:
Kde jsou ke stažení aktivity EFKO 3

Zdravím.

Aktivity (tedy zatím jedna, ale budou se prý rozrůstat) jsou ke stažení u mě na stránkách http://www.blackwolf-msts.ic.cz/ v sekci Aktivity efko 3. Pro začátek je připravená aktivita Os 4924 Vranovice - Brno - Tišnov.

Naposled editoval moderátor:
Tak jsem si projel aktivitu a musím říct, že nápad dobrej ale je to takový nudný. Určitě by tomu přidalo na zábavnosti neopakovat pořád dokola náklad ve složení lamino+eas se dřevem, stejný pantec, stejný plech s bymkama. Dále bych přidal do stanic trochu více vozů protože v reále rozhodně nejsou stanice jak po výbuchu atomové bomby. Neříkám do všech ale někam by se odstavit vozy hodilo. A ještě bych přidal nějakej ten náklad na štreku. Toť vše a zkus zrealizovat tytonápady a uvidíš, že to bude ještě lepší.

4924

chápu, že pořád stejný soupravy nejsou to ideální, ale složení vlaků osobních a rychlíků mám z obratů souprav a ty náklady jsou tam jenom pro zpestření, ale pokusím se to vylepšit. Ve stanicích je zatím holo, kvůli zatěžování PC.

Tak jsem si projel Tvojí první aktivitu...v podstatě souhlasim s tim co napsal Tade...pořád se opakující stejné soupravy, to by šlo určitě změnit. Jinak dobrá práce, jen tak dál :wink:

Re: 4924

efko3 napsal:
chápu, že pořád stejný soupravy nejsou to ideální, ale složení vlaků osobních a rychlíků mám z obratů souprav a ty náklady jsou tam jenom pro zpestření, ale pokusím se to vylepšit. Ve stanicích je zatím holo, kvůli zatěžování PC.
Zatěžování PC ve stanicích snad vyřešil bin.

Ano možná se odkazy nacházejí někde na fóru,ale to není obhajoba.Pokud si zavedl vlákno k jeho aktivitám,má mít napsáno,kde je uživatel najde.
Zítra vyhodím novou aktivitu a najděte si na fóru odkaz na její download.

Je to sice pravda co píšeš,ale na druhou stranu tady teprve začíná tak by se nemusel hned kamenovat. Nevím jaký systém čtení příspěvků máš ty,ale já si vždy přečtu všechny nové příspěvky a tím pádem jsem věděl,že je ta aktivita v sekci "burza" a že jí tam dával Blackwolf.

Pokud vím tak sekce Burza ( + vlákna o nových aktivitách k jednotlivým tratím) byla založená právě a jenom z důvodu oznamovaní nových aktivit. Naproti tomu v sekci Aktivity + tvorba aktivit si aktivitáři zakládají svá vlákna kam jim "hráči" píší své postřehy a náměty. Tedy takhle jsem to alespoň pochopil já. A asi špatně.
OK. Od příště budu uveřejňovat zprávy o nových aktivitách Efka 3 jak zde, tak v sekci Burza.

Blackwolf napsal:
Pokud vím tak sekce Burza ( + vlákna o nových aktivitách k jednotlivým tratím) byla založená právě a jenom z důvodu oznamovaní nových aktivit. Naproti tomu v sekci Aktivity + tvorba aktivit si aktivitáři zakládají svá vlákna kam jim "hráči" píší své postřehy a náměty. Tedy takhle jsem to alespoň pochopil já. A asi špatně.
OK. Od příště budu uveřejňovat zprávy o nových aktivitách Efka 3 jak zde, tak v sekci Burza.
Není to zbytečné ? Já jsem své aktivity umísťoval taky do burzy a své vlákno jsem měl na diskuzi o nich. Když si chce někdo stáhnout novou aktivitu, tak snad vždy zavítá do burzy, třeba ho ani to rozebírání jednotlivých aktivit daného autora ani nezajímá. A ten tón jste si taky mohli nechat, efko3 je začátečník v aktivitách a hned se do něj někteří pustíte jak supi, i když z výše uvedeného vyplývá, že úplně zbytečně. Zřejmě se i sem přenesla hustá atmosféra ntohoto fora mezi starými mazáky. Ale proč na nadějného nováčka, to vážně netuším...

Tomes napsal:
Každopádne to musí byť aspoň nejako rozumne nalinkované, pokiaľ to spolu nejako súvisí, nech sa človek nemusí furt pracne hore dole preklikávať a vyhľadávať. Jeden link priamo na vlákno, o ktorom je reč nikoho nezabije, ale kope ľudí uľahčí hladanie

Tax napsal:
Tomes napsal:
Každopádne to musí byť aspoň nejako rozumne nalinkované, pokiaľ to spolu nejako súvisí, nech sa človek nemusí furt pracne hore dole preklikávať a vyhľadávať. Jeden link priamo na vlákno, o ktorom je reč nikoho nezabije, ale kope ľudí uľahčí hladanie
Jen bych chtěl podotknout ,že jste vy "staří" mazáci kolikrát samy píšete ,že se má číst fórum. no a najednou když je to docela nový příspěvek v "burze" tak o tom nikdo neví.Takže pro nový platí najdi si to a pro ty služebně starší ne?

Matýsek: Ide o to, že akosi zverejnenie vlákna tu priamo neimplikuje zverejnenie oznamu v burze a naopak (resp. priamo nesúvisia) kým hľadanie návodu samo so sebou jaksi súvisieť mierne musí, takže táto poznámka nie je namieste ...

U mě na stránkách je nová aktivita Efka3. Tentokráte se jedná o jízdu s Os 4625 z Tišnova do Břeclavi.

Tak jsem si projel novou aktivitu zatím jen do Tišnova (zbytek příště) a už došlo k dvoum nereálným situacím. 1)Asi jste nezažil někdo situaci, že náklad čeká na odjezd osobáku, který odjíždí až za 5 minut, obzvlášť na trati s autoblokem.
2) špatně načasovaný traffic (odstavené vozy) ve stanici Kuřim, když jsem zastavil, ještě se hýbaly. Jel jsem přitom podle předpisů.

RE 4625

tak jsem si znovu projel ten vlak 4625 z Tišnova. V Tišnově stojí můj vlak na 3.koleji, na 4. stojí 714+2 Bafx - odjezd na Štěpánovice 9:41 a na 2. přijede osobák z Vranovic, který tam otáčí a jede 10:41 zpět do Břeclavy.
První náklad projede po 1.koleji do Maloměřic a druhý projíždí po 6. dál na Žďár n. S. (v reálu přijede osobák z Vranovic na 1.kolej a tam stojí, nechtěl poslouchat servis tak je to vyřešeno takhle, ale nikde tam nestojí nic zbytečně ( oni ty náklady tam ve skutečnosti stejně nejedou - já tu šichtu jezdím jako vlakvedoucí ))

Nevi k čemu je v aktivitě os4625 potřeba Low poly. Oni TBP nejsou vagony? Mám dost sylnou sestavu a proto odmítám používat Low poly.

Draco napsal:
Nevi k čemu je v aktivitě os4625 potřeba Low poly. Oni TBP nejsou vagony? Mám dost sylnou sestavu a proto odmítám používat Low poly.
Ale ne všichni mají silnou sestavu. Pro ně Low Poly spása

Back
Nahoře