Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A já taky, když to nespadne při napojení na ten náklad tak určitě po nějaké době co stojím v Maloměřicích, ještě můžu zkusit smazat totálně traffic a čekat co to udělá.efko3 napsal:zkoušel jsem obě verze nainstalovat znovu ( předtím jsem vymazal komplet vše, co k tomu patřilo ) a obě dojedu v pohodě až do konce.
A neodjíždíš moc brzo?350.009 napsal:Zdravím,
mohl by mi někdo poradit, jak odjet u aktivity R 976 z České Třebové do Chocně? Vždycky mi to po odjezdu napíše, že jsem projel návěst stůj i když dám TAB.![]()
Zkus si hodit tu aktivitu a jen tak tam stát jestli není chyba v trafficu a někde se neseknul, když budeš mít štěstí tak se "STŮJ" přehodí na něco jiného350.009 napsal:Ne, vždycky až mi "napíše" výpravčí, což je asi ve 20:09:09 a pak se rozjíždím.
Jaký používáš Bin? U nového to jde dobře. Mám na mysli 1920.363 084 napsal:Já mám zase problém s přechodem mezi dnem a nocí v aktivitě R 976.Vždycky mi před Týništěm při přechodu mezi dnem a nocí zamrzne a sem v koncích.Neví někdo co stim?