Aktivity Efko3

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna efko3
  • Datum začátku Datum začátku
Aktivita Rn 52432 light mi spadne pokaždé co se připojím s Esem na náklad v Maloměřicích.

Aktivita Rn 52432 mi spadne už na začátku kdy odklikám počáteční okno.

52432

zkoušel jsem obě verze nainstalovat znovu ( předtím jsem vymazal komplet vše, co k tomu patřilo ) a obě dojedu v pohodě až do konce.

Re: 52432

efko3 napsal:
zkoušel jsem obě verze nainstalovat znovu ( předtím jsem vymazal komplet vše, co k tomu patřilo ) a obě dojedu v pohodě až do konce.
A já taky, když to nespadne při napojení na ten náklad tak určitě po nějaké době co stojím v Maloměřicích, ještě můžu zkusit smazat totálně traffic a čekat co to udělá.

doplněno: aktivita bez trafficu, běhá bez problému, ale s trafficem to opět padne

RN 52432: I po nekolika padech jsem vyresil zamenou Binu za starsi(02240) a uz to slo bez problemu, dojel jsem ji celou a je to parada. Me se libila, ale skoda, ze to koncilo zase v Brne a nejel jsem do te Trebove. Ale pekna jen tak dal.

To já mám BIN 1.7.051922, kvůli ovládání smetáků. Tak zkusím starší verzi.

doplněno: Smazal jsem 2 trafficy na Majlonu a aktivita běží v pohodě.

doplněno 2: Tak jsem zkončil při odjezdu ze Svitav s ECčkem

ČT

Zdravím,
mohl by mi někdo poradit, jak odjet u aktivity R 976 z České Třebové do Chocně? Vždycky mi to po odjezdu napíše, že jsem projel návěst stůj i když dám TAB. :cry:

Re: ČT

350.009 napsal:
Zdravím,
mohl by mi někdo poradit, jak odjet u aktivity R 976 z České Třebové do Chocně? Vždycky mi to po odjezdu napíše, že jsem projel návěst stůj i když dám TAB. :cry:
A neodjíždíš moc brzo?

350.009 napsal:
Ne, vždycky až mi "napíše" výpravčí, což je asi ve 20:09:09 a pak se rozjíždím.
Zkus si hodit tu aktivitu a jen tak tam stát jestli není chyba v trafficu a někde se neseknul, když budeš mít štěstí tak se "STŮJ" přehodí na něco jiného

Dělalo mi to ze začátku taky. Proto jsem tam dopsal, aby zůstal sběrač na odstavené 363-jce nahoře. Potom mi to na TAB oznámilo " jízda proti stůj povolena "

I sběrač na odstavené 363 mám zvedlý a když zmáčknu TAB tak mi to nic neoznámí. 363 stojí na místě, kde mi to napsalo "zde můžete nechat 363" nebo tak něco.

R 976

Tak fakt nevím proč to někomu blbne. Taď jsem to projel znovu a normálně mě to přes tu červenou pustilo. Je nutné zastavit v té Třebové 0.1km od konce nástupiště ( jak je v pokynech )

Jedna z možností proč vás to proti tomu STUJ nechce pustit je jiná verze BINu. Aktivitu jsem před vydáním testoval na verzi 1.7.0103 a taky jsem vykysal v ČT. Pak jsem zkusil verzi BINu kterou udává autor 1.7.0812 a ejhle z ČT mě to proti STUJ pustilo.

Blackwolf

Já mám zase problém s přechodem mezi dnem a nocí v aktivitě R 976.Vždycky mi před Týništěm při přechodu mezi dnem a nocí zamrzne a sem v koncích.Neví někdo co stim?

363 084 napsal:
Já mám zase problém s přechodem mezi dnem a nocí v aktivitě R 976.Vždycky mi před Týništěm při přechodu mezi dnem a nocí zamrzne a sem v koncích.Neví někdo co stim?
Jaký používáš Bin? U nového to jde dobře. Mám na mysli 1920.

Používám 1.7 bin ale u něj mi u žádné jiné aktivity mi přechod nezlobil.Asi budu muset stáhnout ten novej.

Ahoj efko, tvoje poslední aktivita osobáku v okolí Brna je moc pěkná, zvláště šibování taura v Brně.. jenom jsi ho mohl poslat ještě kousek dál za návěstidlo, aby nešlo vidět jeho zmizení :) .. díky, pokračuj ve tvorbě

Já teda nevím, když jsem si to dal přehrát v edituru, tak mě tam v 11.33 nákladní vlak od Jihlavy napálil do těch odstavených vozů. Vozy používám ty, které byly v aktivitě, nic jsem neměnil a BIN má "Zbyňkův" který má na svém DVD s tratí (1.7....). Řekl bych, ale že výměna vozů na toto má pramalý vliv,pokud se teda razantně nezvětší délka vlaku. Ale nechci se hádat Vlak od Jihlavy jsem přetrasoval a je po problému. Dokonce se tu ozvalo víc lidí se stejným problémem, tak to vypadá, že tam bota asi bude. Ještě jsem se chtěl zeptat na jednu věc. Šla by oprášit aktivita, tuším měl jsem jí na BP81, osobák s 560 z Vranovic do Tišnova a zpět? Aktivit s panťákem je jako šafránu a navít tahle aspoň mě osobně se velice líbila

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře