Aktivity Efko3

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna efko3
  • Datum začátku Datum začátku
Draco napsal:
Nevi k čemu je v aktivitě os4625 potřeba Low poly. Oni TBP nejsou vagony? Mám dost sylnou sestavu a proto odmítám používat Low poly.
Ony někdy LP vozy pomůžou i při sylné sestavě. Když je odmítáš, tak aktivitu nejezdi, nikdo Tě snad nenutí

Draco napsal:
Nevi k čemu je v aktivitě os4625 potřeba Low poly. Oni TBP nejsou vagony? Mám dost sylnou sestavu a proto odmítám používat Low poly.

Silnou sestavu máte,s češtinou už je to zřejmě slabší :D .Co Vám pane Draco brání v tom,aby jste v konzistu,kde jsou použity vozy LP provedl záměnu za plnohodnotné varianty z trainsetu??

Já mám také vcelku silnou sestavu,ale LP bez problémů používám.

Tomes napsal:
Draco napsal:
Ony někdy LP vozy pomůžou i při sylné sestavě. Když je odmítáš, tak aktivitu nejezdi, nikdo Tě snad nenutí

No vidíš já si před půl hodinou zkusil předělávku MSTS a běhá fakt dost dobře. Tak že LP vozy už vůbec nepotřebuju :wink:

T napsal:
Draco napsal:

Silnou sestavu máte,s češtinou už je to zřejmě slabší :D .Co Vám pane Draco brání v tom,aby jste v konzistu,kde jsou použity vozy LP provedl záměnu za plnohodnotné varianty z trainsetu??

A zas čeština :mad: Mě se může tykat :wink:

Naposled editoval moderátor:
Draco napsal:
T napsal:
Draco napsal:

A zas čeština :mad: Mě se může tykat :wink:

Tam byl smajlík.Já to myslel z legrace,ale hrubka to byla jak prase..

Naposled editoval moderátor:
Draco napsal:
Tomes napsal:
Draco napsal:

No vidíš já si před půl hodinou zkusil předělávku MSTS a běhá fakt dost dobře. Tak že LP vozy už vůbec nepotřebuju :wink:
Já si také myslím, že LP nejsou potřeba, když je aktivita rovnoměrně vyvážená. LP jsem kdysi zavrhl, protože tyto vozy nebyly kompatibilní a nebyl čas je předělávat. Pak přišel MSTS BIN a od té doby myslím že nejsou opravdu potřeba.

Zbyněk Šemora napsal:
Draco napsal:
Tomes napsal:
Draco napsal:

Já si také myslím, že LP nejsou potřeba, když je aktivita rovnoměrně vyvážená. LP jsem kdysi zavrhl, protože tyto vozy nebyly kompatibilní a nebyl čas je předělávat. Pak přišel MSTS BIN a od té doby myslím že nejsou opravdu potřeba.
To je věc názoru, já je používám např. jako odstavené soupravy na pražském hl.n., kdo je nechce používat, ať je do aktivit nedává, ale všichni víte, kolik těchto vozů můžu umístit místo jednoho normálního

Tomes napsal:
To je věc názoru, já je používám např. jako odstavené soupravy na pražském hl.n., kdo je nechce používat, ať je do aktivit nedává, ale všichni víte, kolik těchto vozů můžu umístit místo jednoho normálního

Domnívám se, že s tímto názorem lze pouze souhlasit. Nemá každý z uživatelů nadupaný počítač. Pokud to někomu bude vadit, že na 200 m nevidí šroubek na podvozku, nechť si tam LP modely vymění za ty plnohodnotné.

Podla mňa majú LP vozy svoje miesto, najmä môžu pomocť zaplniť vzdialenejšie koľaje vo veľkých staniciach. Predsa prechádzať veľké stanice kde je 20 koľají a okrem vlaku hráča je tam jedna súprava a ináč nič, neposobí moc reálne.

Miran napsal:
Pokud to někomu bude vadit, že na 200 m nevidí šroubek na podvozku, nechť si tam LP modely vymění za ty plnohodnotné.

Ja si myslím že vďaka "kvalitnému" grafickému zobrazeniu MSTS nie je vidno detaily už na ďaleko menšiu vzdialenosť. Keby mali všetky modely vozidiel dobre a dôsledne aplikovaný LOD, tak LP vozy by ani nebolo treba.

4940

Tak jsem se nenachal odradit nedokonalostí mých aktivit a je tu další. Je to jen pro silné povahy ( ne tak provozem - ten je v tuto hodinu minimální, ale pro ty, kteří jsou ještě ochotni znovu vyzkoušet trať z Brna do Tišnova.) Jedná se o noční sobotní vlak 4940 s odjezdem z Brna 0:35 nazvaný mezi námi co ho máme potěšení vozit " IRO ( Integrovaný Rozvoz Opilců ). Aktivita startuje 0:25 a je tam dán posun v Brně, aby to nebylo zas až tak úplně holý.

Spadnutí aktivity

Ahoj,
stáhl jsem si nejnovější Efkovu aktivitu Rn 52432. Když aktivitu spustím tak se minormálně objeví počáteční tabulka (F11) a jakmile ji zavřu tak mi hra spadne do windows. Mám bin 1,7.
Nevíte co s tím???
Díky za každou odpověď!!

to je mi záhada. Já to spouštěl nejmíň 30x při testování a dolaďování a spadlo to za celou dobu jen 1.
Jedu na rozlišení 1024x768x32 KVALITA GRAFIKY 3z5
DETAILY : VIDITELNOST 1250
TOLEROVANÉ CHYBY POVRCHU TERÉENU 60
MNOŽSTVÍ OOBJEKTU V TERÉNU 7
KVALITA OBJEKTU V TERÉNU 2
KVALITA TEXTUR V OBJEKTU 2
KVALITA ZOBRAZENí VLAKU 3
KVALITA TEXTUR VLAKU 2
stíny, vzdálené hory = vypnuto

nastavil jsem si to přesně jak máš ty a už mi to nepadá po zavření té tabulky...zobrazí se mi 1. hláška o té přípřeži a až potom mi to spadne

Je tady určitý problém s novým Binem,je nás takových víc,doufejme,že se to brzy vyřeší.Jinak používat nižší verzi Binu.

Rn 52432

Ahoj,
stojím v Břeclavi připojený na Nex a čekám na odjezd. Fíru jsem poslal na kafe a sám jsem šel spát.
Mám instalovaný nejnovější BIN (splašené kola) a jediný problém byl ve Svitavách. Ještě jsem nebyl připojený na chcíplé ECčko a už byl povolený odjezd. K žádnému pádu MSTS zatím nedošlo. Jenom při větším trafficu to cuká.

52432

Já to dělal při BINU 1.7.022420. Teď jsem ho vyměnil za nový 1.7.051922 aktivitu komlet odinstaloval, stáhl znovu z netu a nainstaloval a všechno mi běží v pohodě.
Zrovna jsem si našel podklady k nové aktivitě R 272/273 Břeclav-Brno-Břeclav, když ovšem vydím ty problémy, tak z ní sejde. V čase mezi příjezdem a odjezdem je v Brně 9 souprav a to asi nepoběží, takže skusím něco jiného.

POZOR POZOR. Efko3 vydal "odlehčenou" verzi své aktivity Rn 52432, kdy v kritických místech oslabil trafik. Cituji: "..... tak jsem ji odlehčil ( ubylo: loko-majlont, loko-brno, posun-majlont, posun-přednádraží břeclav a 2 soupravy v břeclavy na přednádraží."
Aktivita ve verzi light je ke stažení u mě na stránkách v (jak jinak) sekci Aktivity Efko3.

Back
Nahoře