Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V nastavení OR, sekce Experimentální mám „převýšení kolejnic v oblouku“ na úroveň „1“, délka 50m, rozchod 1435mm.Ty koleje jsou fakt luxusní. Jak je vyřešeno naklápění? Umožní TSRE naklopit koleje? Já mám za to, že naklápění přes OR vyžaduje i nějaké profily pro tyto koleje, jinak se zobrazí stará plochá kolej.
Jinak dobrá práce s tou trávou a vegetací vůbec!
Zajímavé.Já používám všude pro naklopení úroveň 2, ale délku 200m, aby se nenaklápěly obloučky na zhlaví stanic i ve výhybkách. A je to paráda. Žádná naklopená horská dráha. Však viz všechny mé obrázky. V oblouku se pražce trochu na jedné straně potopí do štěrku a není to nijak rušivé, jako když se propadnou do zelené trávy. Ale mluvím o kolejivu BP.

Modely kolejí jsou ve složce Global. Musíš mít stažený ten správný k trati. Ve složce trati jsou k těmto kolejím jen textury. Stáhnout si jen trať nestačí. Bez toho správného Globalu Ti ta trať fungovat nebude. Když použiješ jiný, který třeba nějaké kolejivo obsažené v trati neobsahuje, stane se Ti ve hře, že místy pojedeš jen po trávě nebo prázdném náspu. A taky nezapomeň, že části kolejiva, které obsahuje většina tratí se nachází i ve složce Track_B. Tak tu musíš mít v kmenovém adresáři staženou taky.Dobrý večer chcem sa opýtať že ktorý je správny link na stiahnutie tejto trate naposledy som sťahoval z facebooku ale tam už je neplatný a aby som videl koľaje lebo keď stiahnem tuto trať tak nevidím koľaje
Ten už asi mesiac nevidi kolajeModely kolejí jsou ve složce Global. Musíš mít stažený ten správný k trati. Ve složce trati jsou k těmto kolejím jen textury. Stáhnout si jen trať nestačí. Bez toho správného Globalu Ti ta trať fungovat nebude. Když použiješ jiný, který třeba nějaké kolejivo obsažené v trati neobsahuje, stane se Ti ve hře, že místy pojedeš jen po trávě nebo prázdném náspu. A taky nezapomeň, že části kolejiva, které obsahuje většina tratí se nachází i ve složce Track_B. Tak tu musíš mít v kmenovém adresáři staženou taky.
cetoš ja už dávno vidím koľajeTen už asi mesiac nevidi kolajeTam je problem medzi stoličkou a PC
![]()
No....dávno..... minimalne od stredy, to bolo fakt dávnocetoš ja už dávno vidím koľaje
Koľaje som videl už 1 mesiac a problém už viešNo....dávno..... minimalne od stredy, to bolo fakt dávno
Aj sa s nami podeliš o skusenost, že kde bol problem, že si ich nevidel ?
Koľaje som videl už 1 mesiac a problém už vieš
To druhý jsi psal tuto středu. A měsíc už koleje vidíš? Není to trochu zvláštní?Dobrý večer chcem sa opýtať že ktorý je správny link na stiahnutie tejto trate naposledy som sťahoval z facebooku ale tam už je neplatný a aby som videl koľaje lebo keď stiahnem tuto trať tak nevidím koľaje
Ciže ked stale vymazuješ trať tak zase možeme čakať tvoje komentare že nevidiš kolaje ?Lebo ja furt vymazujem trať a som si stiahol z facebooku ale ten odkaz už je neplatný
ÁnoCiže ked stale vymazuješ trať tak zase možeme čakať tvoje komentare že nevidiš kolaje ?![]()