Elektrické lokomotivy ŠKODA pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
Chudák @Acatus se týdny hmoždí s repaintem šestikola a ten darebák @Pikku vezme už hotové, upravené a srovnané textury, našvihá to na nový model a ještě se s tím chlubí na fóru. Jako plus vidím, že skin od @Acatus by měl jít i v MsTS, nový model je jen pro ORTS. A taky to ještě chvilku potrvá, než tyhle šestikoláky vydám znova. (U 181008 je blbě ten piškot a u ostatních jsem si dovolil doplnit vyřezaný reflektor - tak jako u plecháčů.)
182168a.jpg
182168b.jpg

Společně s @Josef Vogeltanz jsme zveřejnili upravené plecháče. Co jsem tak zkoušel u sebe v ORTS tak to funguje, učesali jsme i balíky s modely a repainty ŽOS sjednotili do jednoho. (Navíc jsme ho i přejmenovali, aby to nebylo všechno tak jednoduché.) Kdybyste měli nějaké potíže se stažením, instalací, nebo sami se sebou dejte vědět v tomto vláknu a zkusíme s tím něco udělat. Navíc je samozřejmě přidaný i pohřebák Lokotrainu a součástí balíků jsou i include soubory pro LED osvětlení. (Tedy, jestli jsem je nezapomněl přibalit.) Staré adresáře se soukromými plechy samozřejmě nejdříve smažte.

Ja som si to opravil nakopírovaním do engu rušňa IDS, ktorý chybu nevypisuje. Ale aj keď už potom chybové hlášky zmiznú, AE padá.

Metódou kopírovania do engu IDS mi ide všetko, až na CSD, ktorý ale ani na začiatku nevypisoval chybu.

ČSD ti zhodí AE bez hlášky. Treba prepísať Lights 28 na Lights 29. alebo si zmazať záblesky na šmýkadlach.

Akurát si ma predbehol, išiel som písať, že problém je niekde vo svetlách. Díky, už ide všetko :).

ČSD ti zhodí AE bez hlášky. Treba prepísať Lights 28 na Lights 29. alebo si zmazať záblesky na šmýkadlach.
Někde je asi chyba, můj engin pro S499.02 má 51 světel, nikoliv 28. Co já to tam zase nakopíroval.

S499.02 si prosím stáhněte znovu, nějak se mi popletly soubory a omylem jsem nahrál původní model. A přesně stejný problém s počtem světel se řešil už tenkrát, ale kdo si to má pamatovat. Pro jistotu se pokaždé dívejte na datum úprav souborů. Tak znova a lépe. :)
No a to se chystají ještě plecháče od ČD, těch je asi osmnáct, to bude teprve guláš.

To souhlasí, žárovková návěstní světla dělám už nějakou dobu dvoubarevná, což sebou nese vyšší počet definic než obvyklých 25 až 30.
Excel, který mě pro světla generuje kód, sice umí počítat počet definic světel, ale jiskření zadního pantografu je přidáváno ručně. Takže pokud opomenu přičíst tohle, může jedna definice scházet . ORTS je počet definic ukradený, ale sw od MSTS je na to háklivý (a nejen na tohle).
obrázek_2020-11-04_073230.jpeg

Back
Nahoře