Parní lokomotivy ČSD (nejen) pro Open Rails

Protože dobrých zpráv je stále míň, člověk se musí nějak zabavit aby přišel na jiné myšlénky. A protože se nám kvapně blíží slavné májové dny, tak se v depu připravujeme s plným nasazením.
SFCAN743.jpg
SFCAN736.jpg
SFCAN739.jpg

Někdy vloni jsem měl jakousi slabou chvilku a zkusil jsem převést U37 z TS2020 do ORTS. Překvapivě se to docela povedlo (si myslím) . Dokonce jsem částečně zprovoznil 3D kabinu včetně animovaných blbostí jako jsou dvířka do budky nebo otáčení strojvedoucího při jízdě vzad. Není to sice tak ef ef jako v TS2020, ale myslím si, že to vůbec nevypadá špatně. Následující screeny jsou pouze reklamní, s release počítám v termínu „někdy“. A mezi námi, nějaká úzkorozchodná parní lokomotiva, koho to dneska zajímá. Není to peršing, že. Tak omrkněte screeny a někdy v budoucnu snad i ve vašich PC. I toto považuji spíš za technologický vzorek a zkouším jednak svoje dovednosti a jednak možnosti samotné hry Open Rails.

U37003a.jpg
U37003b.jpg
U37003bORTS.jpg
U37003aORTS.jpg
U37cabview01.jpg
U37Cabview03.jpg
U37cabview04.jpg
U37Cabview02.jpg

Ahoj Pikku.
Tak to je totální bomba. Jen mne trápí to slovo někdy. :p Ale což, snad se toho někdy dožiju. :D A někdy udělám aktivitu na Osoblažce. :) Nyní by se mi do aktivity hodily jiné vozy na které čekám až mi je někdy pošlěš. Mám týden nuceného volna na 60-tce dodělat je by byla otázka dne.
Ať se práce ne jen u vláčků daří. Dan.

Protože dobrých zpráv je stále méně a méně, tak abych trochu přispěl a otrávil pokud možno pár zbylých userů ORTS, chci ukázat jeden screen z mojí dílny. Bohužel se jedná o připravovaný produkt z momentálně uzavřené divise lokomotiv. Tak jen třeba kdybyste chtěli nějaký prima wallpaper. ;)
albik.jpg

Vážení přátelé parní trakce, pokud máte zájem, stahujte novinky na známých stránkách. Dvojice tendrovek pro ORTS je pro vás již nějakou dobu nachystaná. Je to upravená Šmejkiho 213.9 z TRS a moje 464.0, dělaná původně pro MsTS, TS2020 a mnohokrát upravovaná. Tak prima zábavu, ještě máme v dílně téměř dotaženou 475.0 a hromadu dalších v různém stádiu vývoje.
213_9.jpg
464_0.jpg

Back
Nahoře