Flying Scotsman
Cestující
A tam je navestidlo od ATE nebo AZD?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jestli se nepletu , tak před časem někdo to hodil na K-čku a vypadalo to na ATE jestli tam není jšetě jiné místo, kde je něco podobného ..Pawlik napsal:Netuším, tvarově to vypadalo na AŽD.
To jsem nevěděl,myslel jsem,že to má jinou signalizaci.Ale pokud to má nějakou větší svítivou plochu (jako žárovka u návěstidla),tak by to neměl být technicky tak velký problém.Nemáš nějaký odkaz na to,jak to v praxi vypadá?Ještě jsem se s tím na dráze nesetkal,jen u tramvají.Díky.Pawlik napsal:To Petr Novák:
Tam šlo o to, že ta jedna dioda, co tam bliká nemá příliš velký světelný kužel. A nejhorší je, že to návěstidlo je nakloněné vzhůru pod velkým úhlem podobně jako "trpaslík", takže to z dálky opravdu vidět není.
U nás to máme v Dolním Benešově a v Hlučíně, tady je o tom pár informací: http://spz.logout.cz/zabezpec/d3hlucin.htmlPetr Novák napsal:To jsem nevěděl,myslel jsem,že to má jinou signalizaci.Ale pokud to má nějakou větší svítivou plochu (jako žárovka u návěstidla),tak by to neměl být technicky tak velký problém.Nemáš nějaký odkaz na to,jak to v praxi vypadá?Ještě jsem se s tím na dráze nesetkal,jen u tramvají.Díky.Pawlik napsal:To Petr Novák:
Tam šlo o to, že ta jedna dioda, co tam bliká nemá příliš velký světelný kužel. A nejhorší je, že to návěstidlo je nakloněné vzhůru pod velkým úhlem podobně jako "trpaslík", takže to z dálky opravdu vidět není.
Zastávka nemusí být jen na širé trati, ale může být i v dopravně.rk_kn. napsal:... Zastávka je miesto na šírej trati, ...