Přeji hezký páteční večer.
Vozy Rybák právě odjely z mého HOD a jsou pro vás nachystané ve virtuálním depu na webu u Pikka v sekci skiny.
Pokud jste stahovali v sekci ORTS osobní vůz ČSD Baa, smažte jej, je obsažen v balíku ve finálním stavu. Ten na webu byl jako ochutnávka...
Konečně mohu vydat balík vozů Rybák, který se mi válí na HOD, vice než dva roky a to díky vydání originál modelu na webu u Pikka. Balíček obsahuje několik variant vozů a zároveň i rozložené plošiny, verze koncové, verze mimo službu. U vozů pro vojenskou přepravu, na něž není originál model, jsem “vykradl“ Pikkův Rybák ŽSSK Baa-k, z nějž jsem udělal Fright Anim kamen, bohužel v rámci možností, ale myslím, že je to furt lepší, než vozy bez komína a kamen. U těchto vozů, je samozřejmě i zimní varianta s kouřem. Zde je rozpis variant:
Vozy osobní přepravy:
ČSD Baa, ČSD Be
- přechod otevřený, otevřený:
“CSD XXX pr.oo“
- přechod otevřený, otevřený mimo službu:
“CSD XXX pr.oo.ms“
- přechod otevřený, zavřený:
“CSD XXX pr.oz“
- přechod otevřený, zavřený mimo službu:
“CSD XXX pr.oz.ms“
- přechod otevřený, zavřený koncový:
“CSD XXX pr.oz.k.“
- přechod otevřený, zavřený koncový mimo službu:
“CSD XXX pr.oz.k.ms“
- přechod zavřený, otevřený:
“CSD XXX pr.zo“
- přechod zavřený, otevřený mimo službu:
“CSD XXX pr.zo.ms“
Vozy vojenské přepravy:
- stejné varianty, jako u osobní přepravy, jen doplněn název zima. Tyto vozy mají kouř z komína kamen.
Varianty mimo službu, jsou bez osvětlení žárovek a přepravy cestujících. Všechny vozy jsou samozřejmě s otvíracími dveřmi.
Balík používá společné soubory a vozy nelze instalovat zvlášť, ani jinak přesouvat, či přepisovat. Jinak neručím za korektní chování vozů. Vozy jedou i v ORCZ/SK.
Zvuky k balíčku naleznete
zde
Balík vozů naleznete
zde
Přeji mnoho ujetých kilometrů.
Dan J.