Skiny nejen pro OR, Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Ale ty velký hlavy... To je jako sjezd igráčků a přerostlých dětí. :D

To neumí šikovní modeláři vytvořit několik modelů lidiček? Nebo si je někde odpůjčit (Trainz, RW) a převést do formátu s.
Pokud to pro mne někdo udělá, budu rád. Šikly by se i figurky s krompáčem, lopatou sbíječkou atd...

Ale ty velký hlavy... To je jako sjezd igráčků a přerostlých dětí.
Klídek, já mám také prý velkou hlavu. My inteligenti potřebujeme hlavu větší, aby ty vědomosti se tam vešly. :) :) :) Tedy pokud moc nechlastáme a alkohol nám nevymazává paměť. :) :) :) Anebo ten Němec, jak se jmenoval. Něco na A. :)
To neumí šikovní modeláři
O šikovné modeláře je nouze. Jejich velká éra už byla. Jinak bych se modelovat nenaučil. Ale lidičky, do nich by se mi opravdu nechtělo.

Modelovat lidi je určitě těžká věc. Tam moc pravidelných tvarů není. Ale třeba by se něco našlo na internetu a tento nosič použít na různé varianty.
Ještě, že zatím nevím, jak generovat cestující na perónech. To bych tlačil na modeláře o 1000 % víc. :D

Modelovat lidi je určitě těžká věc. Tam moc pravidelných tvarů není. Ale třeba by se něco našlo na internetu a tento nosič použít na různé varianty.
Ještě, že zatím nevím, jak generovat cestující na perónech. To bych tlačil na modeláře o 1000 % víc. :D
U každého mého modelu s pajdulákem je přiložený adresář, odkud jsem pajduláka stáhnul. (Již od roku 2015. :-D ) Třeba tady nebo tady . Chce to samozřejmě trochu hledat mezi tou záplavou dwarfů, trollů a dalších pohádkových postaviček.

U každého mého modelu s pajdulákem je přiložený adresář, odkud jsem pajduláka stáhnul. (Již od roku 2015. :-D ) Třeba tady nebo tady . Chce to samozřejmě trochu hledat mezi tou záplavou dwarfů, trollů a dalších pohádkových postaviček.
Super. Ale vůbec netuším, co po stažení s tou figurkou dělat. :-) Není to kladický model pro MSTS textura + s. soubor.

Taky jsem na ně koukal, ale jako drátenice na plošině, no... nevím, nevím. :) S 3D maxem fakt neumím, ale výběr by tam byl luxusní, né jen figurky, ale i třeba lavičky naházené na voze údržby atd...

Kdyby byl nějaký jednoduchý profrámek na export, pouze export do ORTS, abych mohl udělat Fright Anim, tak by bylo spestření pro aktivity jak blázen...

BDs_Pack.jpgcd_460003.jpgCD_Aee_145_pack.jpgcd_BDbmsee_Pack_obr.jpgCD_Pp_pack.jpg

Ahoj, jen výseš oprav vozů pro ORCZ/OR, u všech doplněny varianty mimo službu s dynamickým interiérem pro služební vlaky a odstavené vozy ve stanici a jeden můj repaint Aee s grafiti. Sice ty grafiti moc rád nemám, ale je to součást provozu. Sledujte web Mojevláčky, postupně se bude dolňovat.

Starý model smažte? Přece hodně uživatelů používá i CZ i klasický OR. A pokud se jedná o existující model, ne nový, tak stačilo do adresáře udělat další složku pro ORCZ a přepíná se to automaticky. Je to určitě vaše politika, ale je to škoda. Když to není nový model tak proč dělat nové značení. Když už stávající adresář vozidel je tak extrémně nepřehledný a velmi těžko se tam orientuje.
Ale je to jen názor. Já také zachovávám kompatibilitu i s MSTS. I když v tomto nejezdím, ale hodí se to i kvůli tvorbě souprav v Conbuilderu například.

Zbyňku jsou věci, kdy to podobojí nelze, používá třeba více FrightAbim a MSTS umí pouze jeden. Takže buď si nechá starý model a bude jezdit MSTS a nebo OR. MSTS to nepobere. Ty musíš mít v základní složce soubor a nelze jej dát jen do podsložky. Neviděl by jej editor aktivit. Přečte je editor MSTS, dokonce ConBuilder, ale fyzická hra ne. A MSTS, jako přímo hraní aktivit v něm, už fakt řešit nebudu. U vozů, kde to lze, je to napsané.

Jinak samozřejmě si dávám pozor, aby vozy neshazovaly Activity Editor MSTS.

Ps: pro klasický OR jsem ladění nenašel. Pokud je, není problém udělat wag soubory a ty v kořenovém adresáři dát do OpenrailsCZSK. Naopak nelze, neboť by i ORCZ viděl přednostně složku Openrails a pak až wag v modelu.

Pokud mi někdo pošle wag Gags pro OR, ale ne spatlaný, jako provizorium, když začal OR, kde jsou jen upravené brzdy, klidně udělám update a vozy budou pro OR a ORCZ. Koukal jsem k Josefovi a Gags tam nemá.

Starý pecař není doma a mladí to sice umí, ale nechtějí.
No, není to tak jednoduché. Každému z nás bylo něco dáno, ale nic universálního. Jeden umí to a druhý tohle (jak zpíval Werich). Tedy když budu velký fanda do vlaků neznamená, že bych byl i dobrý strojvedoucí (můj případ a proto jsem odešel). A to samé modelář. Nic se nedá našprtat, na vše musí mít člověk nadání. Tedy kdyby někdo z mladých modelovat pěkná vozidla uměl, tak jich máme nových hafo.

Back
Nahoře